Check hoe Fabrizio uit ‘Temptation Island’ zijn versiertruken probeert aan te leren in eerste trailer van ‘De Beste Verleiders’

Check hoe Fabrizio uit ‘Temptation Island’ zijn versiertruken probeert aan te leren in eerste trailer van ‘De Beste Verleiders’

Krijg jij geen genoeg van ‘Temptation Island’? Dan kan je vanaf morgen kijken naar het nieuwe programma ‘De Beste Verleiders’, waarin verschillende ‘Temptation’-deelnemeers het tegen elkaar zullen opnemen om de titel van ‘beste verleider’ in de wacht te slepen. En dit zijn de eerste beelden.  

Gisteren werd bekendgemaakt dat enkele van de verleiders van het huidige en het vorige seizoen van Temptation Island samen te zien zullen zijn in de nieuwe reeks De Beste Verleiders. Zo zullen Fabrizio, Tireily, Matthew en Gino van het huidige seizoen te zien zijn, net als Levi, Alex en Ken van het vorige seizoen van Temptation island.

De Beste Verleiders

In het programma, dat gepresenteerd wordt door de Nederlander Kaj Gorgels, zullen de verleiders het tegen elkaar opnemen. Dat gaan ze doen door een vrijgezel te helpen op zijn date. Ze zullen eerst een geschikte outfit uitkiezen en nadien zullen ze met een oortje ook allerlei verleidelijke zinnen en tips influisteren bij de vrijgezel in kwestie.

In de eerste trailer zien we alvast verleider Fabrizio aan het werk. Hij breekt het ijs met een klassieker: “Je ziet er goed uit”. Of hij later ook de zin “Ik zal een tatoeage op je plaatsen” zal gebruiken, is nog niet duidelijk.

Op het einde van de date krijgt de verleider een score en wie uiteindelijk met de meeste punten aan de haal gaat, wordt gekroond tot de beste verleider. Wie zal er volgens jou met de overwinning naar huis gaan?

Vanaf donderdag 12 april

De Beste Verleiders start op donderdag 12 april en zal enkel te zien zijn op het betaalde RTL-platform Videoland. Maar aangezien de afleveringen van Temptation Island ons iedere week bereiken, zal het ook hier geen probleem worden om de reeks mee te volgen in ons land.

Bekijk hier de eerste beelden van De Beste Verleiders:

Gesponsorde artikelen