Check it out: de mysterieuze trailer van Netflix’ nieuwe serie Bloodline

Check it out: de mysterieuze trailer van Netflix’ nieuwe serie Bloodline
YouTube

Bloodline, de nieuwe serie van Netflix, is voorlopig nog één groot vraagteken. Netflix plaatste een teaser trailer op YouTube van slechts 30 seconden lang. Veel zie je eigenlijk niet, maar toch is het genoeg om je razend benieuwd te maken!

Een brandend jacht dat op het water schommelt tijdens een stortbui. Een voice-over die zegt dat ze “geen slechte mensen zijn, maar wel iets slechts gedaan hebben”. Netflix zelf zegt dat de serie zal gaan over een hechte familie van vier volwassen broers en zussen in Florida Keys. Hun geheimen en littekens worden onthuld wanneer hun andere broer, het zwarte schaap van de familie, terug thuis komt. Meer dan dat krijgen we voorlopig niet. 

Acteurs van dienst zijn onder andere: Ben Mendelsohn (The Dark Knight), Jamie McShane (Sons of Anarchy), Jacinda Barret (Suits) en Linda Cardellini (Mad Man). Het wordt nog even wachten op meer informatie. Maar met toppers zoals House of Cards en Orange is the New Black als voorgangers, weten we gewoon dat Bloodline ook de moeite waard zal zijn.

De serie zal bestaan uit dertien aflevering en komt uit in maart 2015, exclusief op Netflix. 

Bron: Business Insider

Gesponsorde artikelen