Left Right
scrollTop top

Check this: Netflix lacht met Apple Watch in geweldig spotje


Check this: Netflix lacht met Apple Watch in geweldig spotje

Ben jij ook nog niet overtuigd van de Apple Watch? Dan zal je ongetwijfeld wel kunnen lachen met het nieuwste spotje van Netflix. Zij stellen daarin hun zogezegde ‘Netflix Watch’ voor, die voor “totale vrijheid” moet zorgen. Ahum.

Het filmpje kreeg op hun YouTube-kanaal deze beschrijving: “Experience total freedom with the all new Netflix Watch. Now you can view your favorite Netflix Originals directly from your wrist. Not only do you get a clear picture, quality streaming and your favorite shows and movies but it also isn’t THAT inconvenient.”

Totale vrijheid dus, en dat blijkt ook uit het filmpje (ahum). Het enige probleem volgens Netflix? Dat het zodanig gemakkelijk is dat je geneigd zal zijn om er de hele tijd naar te kijken.

In de video zie je dan ook verschillende Netflix-gebruikers rondlopen met het “horloge”, dat eigenlijk niets meer is dan een simpele smartphone met een polsbandje eraan. Met de “Netflix Watch” rond hun pols, kijken ze naar hun favoriete series, waar ze ook zijn. In de auto en al joggend, maar ook als je een wenende vriendin aan het troosten bent …

Geef toe: het is wel een beetje grappig …

En yup: veel mensen kunnen het filmpje van Netflix wel smaken. Het werd ondertussen al meer dan 228.000 duizend keer bekeken én kreeg heel wat goeie reacties.

Netflix is trouwens niet de enige die lacht met het nieuwste snufje van Apple. Toen de Watch aangekondigd werd, zette YouTuber Jack Douglass bijvoorbeeld ook al het onderstaande filmpje online. Een parodie op alle features van de iWatch … excuseer: Apple Watch.

Maar hoe dan ook: de voorverkoop van de Apple Watch afgelopen vrijdag was wél een groot succes en de exemplaren waren in no time uitverkocht. Dus of het echt zo’n grote fail wordt, valt nog af te wachten …

Bronnen: Business Insider, The Daily Dot, The Hollywood Reporter

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…