Cherish van ‘Temptation Island’ geeft toe: “Ik voelde zelfs geen sprankeltje verliefdheid voor Tim”

Cherish van ‘Temptation Island’ geeft toe: “Ik voelde zelfs geen sprankeltje verliefdheid voor Tim”

Tim, die op ‘Temptation Island’ vorige week het hart van zijn Deborah brak, zal zelf ook een harde noot moeten kraken. Want uit beelden die net gelekt zijn uit haar interview met Goedele Liekens blijkt nu dat Cherish absoluut niet verliefd was op Tim. Auwtch.

Tim heeft er op Temptation Island een opmerkelijk parcours opzitten. Hij trok vol zelfvertrouwen en met z’n verlovingsring op zak naar Thailand. De Aalstenaar was er 100 procent van overtuigd dat hij aan het einde van de rit ‘zijn’ Deborah Leemans ten huwelijk zou vragen. Die stelling zette hij nog wat kracht bij door papiertjes met “No girls allowed unless Deborah Leemans” aan z’n raam te hangen en geen woord te kunnen uitspreken zonder in tranen uit te barsten.

Timtation

Maar al snel sloeg de verleiding toe: Tim werd halsoverkop verliefd op verleidster Cherish. De papiertjes werden van de muur getrokken en de trouwplannen werden opgeborgen. Of toch niet? Want nu loopt Tim met het idee om Cherish, die hij welgeteld 10 dagen kent, ten huwelijk te vragen. Maar dat zou weleens kunnen tegenvallen.

VIJF

Want uit beelden van Goedele On Top die niet eerder bekendgemaakt werden, blijkt nu dat Cherish absoluut geen gevoelens had voor Tim en dat zij enkel een vriendschappelijke klik met hem voelde. Ze ging voor hem omdat hij de grootste uitdaging vormde om te verleiden op Temptation Island en die ging ze maar al te graag aan. Zo maakt ze dus haar boodschap aan het begin van het programma waar. “Ik ben hier om een spelletje te spelen en ik heb het niet over Monopoly.”

Cherish voegt er bovendien nog aan toe dat ze het zelfs benauwd kreeg van Tim. “Hij deed heel erg close en opdringerig. Het was echt een bloedzuiger.” De kans is dus groot dat Tim, nadat hij het hart van Deborah gebroken heeft, zelf ook met een gebroken hart zal achterblijven.

Bekijk het volledige fragment hier:

VIJF

Gesponsorde artikelen