‘Chilling Adventures of Sabrina’ deel 3 krijgt officiële trailer

Het derde deel van Chilling Adventures of Sabrina staat vanaf 24 januari op Netflix. En nu is er ook een officiële trailer voor dat seizoen. We wisten al dat Sabrina letterlijk naar de hel gaat om haar vriendje Nick terug te halen, maar nu krijgen we wat meer te zien van hoe het er in de hel aan toe gaat.

Fans zitten er waarschijnlijk al een tijdje naar af te tellen, maar op vrijdag 24 januari is het eindelijk zover. Dan verschijnt het derde deel van Chilling Adventures of Sabrina op Netflix. Om ons gepast voor te bereiden, heeft Netflix nu de officiële trailer gelost. Daarin zien we beelden van op aarde, maar ook vanuit de hemel én de hel.

Chilling Adventures of Sabrina part 3

Chilling Adventures of Sabrina
Netflix

Op het einde van deel 2 van Chilling Adventures of Sabrina kwamen we te weten dat Sabrina naar de hel zou gaan om Nick terug te halen. En uit de trailer voor deel 3 wordt nu duidelijk dat ze het meende. We zien Sabrina in de hel, waar ze het zelfs tot koningin schopt.

Maar het derde deel brengt Sabrina niet enkel naar de hel, maar ook naar de hemel. De balans tussen hel, hemel en aarde is verstoord en daar moet Sabrina iets aan doen. Het belooft opnieuw een spannend seizoen te worden van Chilling Adventures of Sabrina en wij vragen ons vooral af of het onze favoriete heks zal lukken om haar geliefde Nick heelhuids terug te halen.

Eerder kregen we al een muziekvideo als trailer voor het derde deel van Chilling Adventures of Sabrina:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen