Chris Christies seksleven … we willen alles weten over een kandidaat, maar dit?

Chris Christies seksleven … we willen alles weten over een kandidaat, maar dit?

Chris Christie is “a straight talker”, maar op deze ontboezeming zat niemand te wachten …

Om POTUS (President of the United States) te worden moet je de gekste dingen doen. Gezien het aantal Republikeinse kandidaten (17!) is “opvallen” voorlopige het enige wat helpt. Chris Christie, de flamboyante gouverneur van New Jersey heeft er iets op gevonden. Potentiële kiezers toesprekend in een restaurant in New Jersey licht hij toe dat je als goede katholiek toch aan je trekken mag komen.

Seks is nog altijd taboe voor de Republikeinen. Misschien was het grappig bedoeld. Maar als het een joke was, kon er niemand om lachen. Of het zonde was of niet, zo zegt Christie, zal hij te weten komen “when it’s my time to be judged”.

Dat zal wel zo zijn, God vergeeft zijn aardse schepselen veel. Maar het laatste oordeel laat nog even op zich wachten, het oordeel van de Republikeinse kiezers daarentegen ligt veel dichter in de toekomst. Het is nog de vraag of ze deze ontboezeming uit de mond van een potentiële president appreciëren. De reacties logen er niet om … Een representatieve bloemlezing:

Zelfs in ons erg vrijdenkend belgenlandje zitten we niet te wachten op Elio of Maggie die een soortgelijke openhartigheid ten toon spreiden over hun privéleven. De man vooraan met de rode das geeft alvast blijk van hun en onze plaatsvervangende schaamte.

Gesponsorde artikelen