Left Right
scrollTop top

Chrissy Teigen verwijdert Twitter-account


Chrissy Teigen
© Shutterstock

Chrissy Teigen was lang een van de populairste celebrities op Twitter. Maar nu heeft ze zelf besloten om haar account te verwijderen. Hoewel ze vroeger positiviteit haalde uit de app, was dat de laatste tijd enkel nog negativiteit. In een laatste reeks tweets nam ze afscheid van haar bijna 14 miljoen volgers en een uur later verwijderde ze haar account.

Chrissy Teigen is volgens haar Wikipedia-pagina model, televisiepersoonlijkheid, auteur en ondernemer. Maar de kans is groot dat je haar vooral kent via Twitter. Chrissy nam daar nooit een blad voor de mond en gaf steevast haar mening, vooral over de dingen die haar niet aanstonden. Daar zal ze nu mee stoppen, want Chrissy heeft haar account op Twitter verwijderd.

Negativiteit

Twitter Chrissy Teigen
Screenshot Twitter

Na meer dan 10 jaar op Twitter heeft Chrissy haar profiel op Twitter gesloten. Chrissy liet in een laatste thread weten waarom. “Hey. Voor meer dan 10 jaar zijn jullie mijn leven geweest”, zo steekt ze van wal. “Ik heb oprecht zoveel te danken aan de wereld die we hier creëerden. En ik zie zovelen onder jullie als echte vrienden. Maar het is tijd voor mij om afscheid te nemen. Dit brengt me geen positiviteit meer, maar wel negativiteit en ik denk daarom dat het het juiste moment is om te stoppen.”

“Mijn levensdoel is om mensen blij te maken. De pijn die ik voel wanneer dat niet lukt, is te zwaar voor mij. Ik word altijd voorgesteld als iemand met sterke clap backs, maar dat ben ik niet. Mijn wil om geliefd te worden en angst om mensen boos te maken hebben van mij iemand gemaakt die jullie niet willen. En ik ben nu een ander persoon dan toen ik hier startte. Het ga je goed, Tweeters. Weet alstublieft dat jullie het enige waren waarom ik gegeven heb.” Chrissy sluit af met goede raad voor haar volgers. “Ik moedig jullie aan om te beseffen en nooit te vergeten dat jullie woorden belangrijk zijn. De afgelopen jaren heb ik zoveel slagen geïncasseerd van kleine profielen met twee volgers dat ik nu diep gekwetst ben. Ik heb fouten gemaakt doorheen de jaren en dat voor de ogen van honderden en duizenden en ik heb daar ook mijn verantwoording voor opgenomen. Ik heb hier zoveel uit geleerd. God, ik heb zo’n f*cked up shit gezegd hier en mezelf er even hard voor gehaat als jullie me haatten. Maar als ik er één ding uit geleerd heb, dan is het wel dat ik de negativiteit niet aan m’n hart moet laten komen.”

De laatste Twitter-woorden van Chrissy zijn dan ook op en top Chrissy. “Ik ben gewoon emotioneel, oké? Ik wil zo niet zijn! Maar ik ben het wel. Maar ik hou van jullie en ik koester onze tijd samen, dat doe ik echt. En ik haat jullie ook.”

President Biden

Chrissy en haar Twitter-profiel kwamen onlangs nog onder de aandacht. De celeb was jarenlang geblokkeerd door de Amerikaanse president. Aan het begin van zijn ambstermijn had Chrissy zich uitgesproken tegen toenmalige president Donald Trump, waardoor hij haar blokkeerde op Twitter.

Nu Joe Biden verkozen was als nieuwe president vroeg Chrissy dan ook of hij haar kon volgen met het officiële @POTUS-account, waarvan ze de afgelopen vier jaar geen tweets kon zien. En zo geschiedde. Kort na zijn aanstelling als president volgde Joe Biden een handvol profielen op Twitter. Die van zijn medewerkers en Chrissy Teigen. Later vroeg ze wel zelf aan de president om haar niet meer te volgen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…