Christiaan uit ‘Blind Getrouwd’ heeft nieuwe liefde gevonden

Voor Christiaan eindigde Blind Getrouwd vorig jaar niet zoals hij vooraf gehoopt had. Ondanks een heel spannend beslissingsmoment besloten hij en Jana uiteindelijk om toch niet getrouwd te blijven. Nu, één jaar na zijn blind huwelijk, heeft de Kempenaar wel opnieuw de liefde gevonden.

Jana en Christiaan zorgden in Blind Getrouwd voor een van de spannendste beslissingsmomenten van het seizoen. Aanvankelijk leken de twee zelfs de beste match van dit seizoen te zijn en waren er ook echt gevoelens. Maar na een tijdje kwamen de verschillen tussen hen beiden en de praktische problemen op de proppen. Jana kwam daarop naar het beslissingsmoment met zowel een “ja”- als een “nee”-brief en moest na de keuze van Christiaan die laatste voorlezen. Maar ook na de productie was er nog even contact tussen de twee en waren zelfs opnieuw twijfels over hun beslissing. Uiteindelijk strandde hun huwelijk iets later toch definitief.

Christiaan

Ondertussen zijn we al bijna een jaar later. Begin maart maakte Jana bekend dat ze een nieuwe relatie heeft en nu volgt dus ook Christiaan. Hij was samen met zijn Blind Getrouwd-collega’s Jiri, Christiaan, Brecht en Joren op de première van Indiana Jones and the Dial of Destiny en sprak daar met HLN over zijn prille relatie.

“Er is een vrouw in mijn leven die belangrijk is voor mij, maar ik kan er nog niet veel over zeggen. Het is nog allemaal heel pril. We zijn elkaar rustig aan het ontdekken en bekijken of we op dezelfde golflengte kunnen blijven zitten. Het is nu geen Blind Getrouwd-experiment meer, maar de realiteit. We moeten vooral rustig en geduldig blijven en niets overhaasten”, legt Christiaan uit.

Hij leerde zijn nieuwe liefde per toeval kennen op café en al snel bleek het te klikken. Opvallend is dat zij hem totaal niet kende van Blind Getrouwd, iets wat Christiaan als voordeel ziet. “Dat is makkelijk, want dan weet je dat het al zeker niet om die reden is dat ze bij jou is”, besluit hij.

Meer
Lees meer...