Citytrip naar Porto? Ontdek deze verborgen parels nog

Citytrip naar Porto? Ontdek deze verborgen parels nog

Een citytrip naar Porto is altijd een leuk idee. Je vindt daar niet alleen typische dingen, maar ook heel wat unieke en verborgen plaatsen om te bezoeken. Dit is wat je allemaal kan doen in Porto.

Waarom ga je naar Porto? Voor wijnbars!

Eén van de redenen om naar Porto te gaan, is natuurlijk de wijn. In Wine&Food kan je verschillende wijnen uit heel Portugal proeven. Daarnaast heeft deze wijnbar ook nog een gezellige lounge en zorgt het personeel voor een persoonlijke benadering.

Of één van de mooiste stranden met een kapel bezoeken

In Porto vind je heel wat mooie stranden, maar één van de speciaalste is zonder twijfel Capela do Senhor da Pedra. Op het strand vind je een kleine kapel. Als je hier ’s avonds een wandeling maakt, ga je zeker de mooiste foto’s kunnen maken. Heel uniek!

Een beetje hipster wezen in Combi Café

Combi Café is echt een paradijs voor de echte hipsters onder ons. Met lekkere koffie en een gezellige bar, zijn ze sowieso één van de leukste koffiebars in Porto. Daarnaast hebben ze ook nog een hipsterbusje waar je ook een koffie on the go kan bestellen.

Het mooiste uitzicht van Portugal: Miradouro da Vitoria

Porto staat ook bekend om hoge plaatsen waar je een mooi uitzicht hebt over heel de stad. Eén van die plaatsen is Miradouro da Vitoria.

Nog geen vijf minuten lopen van Clerigos Tower, vind je dit uitkijkpunt. Het bevindt zich eigenlijk op een privéterrein, maar toch is het toegankelijk voor mensen die een mooi zicht willen meepikken. Zeker doen! ’t Is het echt waard.

Maak een wandeling in Jardim de João Chagas

Ontdek de verborgen straten van Porto

Ontdek Porto door te verdwalen in de straten tussen de kathedraal van Porto en de buurt Ribeira. Je ontdekt een nieuwe kant van de stad die er helemaal anders uitziet. De buurt bevindt zich in het historisch centrum van Porto waar je heel wat gezellige café’s en restaurant treft.

Gesponsorde artikelen