Zo ziet de Climax Kermis van ‘Sex Education’ in Antwerpen eruit

Op woensdag 27 en donderdag 28 september kan je op het Antwerpse Operaplein een bezoekje brengen aan de gratis Climax Kermis van Sex Education. Het gaat om een kermis met verschillende attracties, waarop je ook in de prijzen kan vallen. En niemand gaat met lege handen naar huis.

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education is sinds vorige week te vinden op Netflix. Wie geen genoeg kan krijgen van de reeks, moet in Antwerpen zijn. Daar kan je namelijk de Climax Kermis vinden, waarop je helemaal gratis kan genieten van heel wat attracties in het thema van Sex Education.

Climax Kermis

Om de release van het vierde seizoen van Sex Education te vieren, heeft Netflix een speciale Climax Kermis geopend in Antwerpen. De kermis staat op het Operaplein, op zo’n 5 minuten wandelen van het station van Antwerpen Centraal.

Je kan de kermis gratis betreden, waarbij je een kaart krijgt waarmee je elke attractie één keer kan doen. Zo kan je eendjes vissen bij waterrat Jackson, je hart luchten in de biechttoiletten van Otis of de Jean-spot zoeken in een ballenbad. Bij verschillende attracties kan je ook in de prijzen vallen, waarbij je speciale Sex Education-merch, zoals handdoeken, koffietassen of stressballen kan winnen. Maar niemand hoeft uiteindelijk met lege handen naar huis te gaan, want je krijgt sowieso een gratis vulva-cupcake van Aimee en mag ook een armbandje met een quote uit de reeks mee naar huis nemen.

Bekijk hier al enkele sfeerbeelden:

Remi Online/Netflix NL
Remi Online/Netflix NL
Remi Online/Netflix NL
@newsmonkey Om de release van het vierde seizoen van Sex Education te vieren kan je nu in Antwerpen naar de Climax Kermis! #SexEducation #ClimaxKermis #Netflix ♬ Seven (feat. Latto) – Explicit Ver. – Jung Kook & Latto

De Climax Kermis van Sex Education is nog tot vanavond gratis te bezoeken op het Operaplein in Antwerpen.

Meer
Lees meer...