#CNNToo: haalt Bourdain-afleveringen met Asia Argento offline

#CNNToo: haalt Bourdain-afleveringen met Asia Argento offline

Asia Argento, de actrice die zich ontpopte als één van de stemmen van de #MeToo-beweging, wordt beschuldigd van seksueel misbruik van een minderjarige. Als gevolg heeft CNN de afleveringen van Anthony’s Bourdain show Parts Unknown waarin zijn vriendin Asia Argento te zien was, offline gehaald.

Bourdain en Argento ontmoetten elkaar in 2017 in Rome, waar hij was voor opnames van zijn culinaire reisprogramma. De actrice was te zien in de aflevering rond die stad en in een uitzending over het zuiden van Italië.

Argento regisseerde ook een aflevering van Parts Unknown die plaatsvond in Hong Kong.

De twee bleven bij elkaar tot Bordains dood dit voorjaar. Bourdain pleegde zelfmoord toen hij in Frankrijk was om een aflevering op te nemen. Een goede vriend vond de kok bewusteloos in zijn hotelkamer.

Weinstein

“In het licht van de recente nieuwsberichten over Asia Argento, stopt CNN met het uitzenden van oude afleveringen van Parts Unknown waarbij zij betrokken was, tot nader bericht”, laat een woordvoerder van CNN weten aan People.

Afgelopen maand ontdekte de New York Times dat de actrice vlak na haar eigen misbruikaantijgingen aan het adres van Harvey Weinstein, zelf iemand heeft afbetaald die haar beschuldigt. Ze gaf Jimmy Bennett 380.000 dollar (330.000 euro) in ruil voor zijn zwijgen.

De voormalig kindacteur, die ooit Argento’s zoon speelde in een film, beweert dat de twee door de actrice geïnitieerde seks hadden toen hij 17 jaar oud was. Zij ontkent dat, en stelt dat Bourdain het geld betaalde om Bennett te helpen.

Gesponsorde artikelen