Coca-Cola light is dan toch terug met nieuwe look: sobere bubbels in fancy stijl

Coca-Cola light is dan toch terug met nieuwe look: sobere bubbels in fancy stijl

Heb jij je ook afgevraagd of Coca-Cola light van de aardbol verdwenen is? Niets blijkt minder waar te zijn. De frisdrank komt terug met een nieuwe ‘bubbly’ look en ons land krijgt samen met Luxemburg de wereldwijde primeur.

Coca-Cola light komt uit met een volledig nieuwe ‘bubbly’ look & feel. “Ten volle genieten van de kleine gezellige momentjes in het leven.” Zo kondigen ze bij Coca-Cola het nieuwe design aan. Wat verandert er? Op de iconische zilverkleurige achtergrond van de blikjes en flesjes komen er frisse, rode bubbels te staan en de gehele look van de verpakkingen oogt iets moderner en soberder. Ook Coca-Cola light lemon krijgt zo’n nieuw jasje.

Speciaal voor millennials

Coca-Cola light richt zich met dit nieuwe design in de eerste plaats op millennials. De woorden van Céline Van den Rijn, marketing directeur bij Coca-Cola Services: “Millennials staan enerzijds met één been in het volwassen leven, terwijl ze anderzijds nog vaak bij hotel mama logeren. Ze krijgen steeds meer verantwoordelijkheden, maar tegelijkertijd willen ze ook genieten van vrije, onbezonnen momenten met hun vrienden. Ook onze trouwe fans bevinden zich op een kantelmoment in hun leven: samenwonen, trouwen, kinderen grootbrengen,… Ook zij genieten daarom van dit soort zorgeloze, spontane momenten. Coca-Cola light is de perfecte compagnon voor deze gezellige momenten.”

Alle formaten

De Coca-Cola light blikken en flessen met nieuwe look zijn vanaf nu te vinden in de Belgische en Luxemburgse winkelrekken. Het gaat om blikken van 150 milliliter en 330 milliliter en flessen van 250 milliliter, 500 milliliter, 1 liter en 1,5 liter. Coca-Cola light lemon is beschikbaar in een blikje van 250 milliliter, en in flessen van 500 milliliter en 1,25 liter.

Het nieuwe design:

Het flesje van 250 milliliter

Het flesje van 500 milliliter

De fles van 1 liter

De fles van 1,5 liter

De glazen flessen

Het blikje van 150 milliliter

De blikjes van 330 milliliter

Het flesje Coca-Cola light lemon van 500 milliliter

De fles Coca-Cola light lemon van 1,25 liter

De blikjes Coca-Cola light lemon van 330 milliliter

Gesponsorde artikelen