Coffeecoffeecoffee: Luke Danes uit Gilmore Girls brouwt binnenkort écht z’n eigen zwarte goud

Coffeecoffeecoffee: Luke Danes uit Gilmore Girls brouwt binnenkort écht z’n eigen zwarte goud

Where you lead, I will follow, en Luke Danes uit Gilmore Girls neemt die tekst uit het openingstunetje van Gilmore Girls wel héél serieus. Want de acteur achter de eigenaar van Luke’s Diner, Scott Patterson, is ook in het echte leven geobsedeerd door koffie. Logisch gevolg: hij start binnenkort met z’n eigen koffiemerk.

De Gilmore Girls leven op twee dingen: fast food en koffie. Diner-uitbater Luke Danes zal het in de populaire tv-reeks dan ook geweten hebben: de dames zonder koffie zetten is Luke z’n eerste en z’n laatste fout. En de Gilmore Girls-fans zijn ook fan van het zwarte goud: toen Netflix Luke’s Diner-pop-up-bars opende in de Verenigde Staten om de revival van Gilmore Girls te vieren, stonden de rijen tot achter de hoek.

Maar Scott Patterson, die gestalte geeft aan Danes, is zelf zo mogelijk nog geobsedeerder door koffie dan de hoofdrolspeelsters zelf. Want, zo zegt hij in een interview: “Kwaliteitskoffie is iets waar ik door geobsedeerd ben. Het is het ding waar ik naar uitkijk elke ochtend en doorheen de dag. En nu ook nog de hele nacht door.”

Scotty P.

De koffie zal Scotty P’s Big Mug Coffee gaan heten, maar verder is er nog niet veel over bekend. “We moeten eerst alles op een rijtje hebben voor we met meer details naar buiten komen,” aldus Patterson zelf.

Interessant weetje: Alexis Bledel, die Rory Gilmore gestalte gaf, drinkt in het echte leven absoluut geen koffie. In haar koffietas zat dus steeds cola.

Hoeveel de koffie van Patterson zal kosten (en of hij in Europa te krijgen zal zijn) is nog niet bekend.

Gesponsorde artikelen