Coolste vakantiepark van Europa komt eraan: in de Beekse Bergen kan je vanaf volgend jaar tussen de wilde beesten slapen

Coolste vakantiepark van Europa komt eraan: in de Beekse Bergen kan je vanaf volgend jaar tussen de wilde beesten slapen

Bezoekers van Safaripark Beekse Bergen, vlak over de grens in het Nederlandse Hilvarenbeek, kunnen voor de zomer van 2018 slapen tussen de wilde dieren. Er komen luxe lodges, safaritenten en boomhutten verspreid over de savannes en bosgebieden in het park.

De bouw van Safari Resort Beekse Bergen kost meer dan 100 miljoen euro. Nog voor de zomer van 2018 verwacht de Beekse Bergen de eerste 239 accommodaties in het nieuwe Safari Resort te openen. Het safaripark heeft al een vakantiepark, maar daar komen nu ook huisjes bij die tussen de dieren staan.

In totaal worden er 425 luxe lodges, safaritenten en boomhutten gebouwd. Die komen midden in het safaripark te liggen waardoor bezoekers het gevoel krijgen dat ze op de Afrikaanse savanne verblijven. Uniek voor Europa zeggen ze bij Libéma, eigenaar van de Beekse Bergen.

Jobs

Beekse Bergen bestaat op dit moment uit Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Event Center Beekse Bergen en Vakantiepark Beekse Bergen. Het nieuwe resort komt op het terrein van het voormalige Safaricamp Beekse Bergen.

Gasten die tussen de dieren slapen, kunnen per voet, boot, bus of auto een safari doen om tijdens hun verblijf nog meer dieren te kunnen zien. Het nieuwe Safari Resort gaat ook meer dan 400 vaste jobs opleveren. Het gaat om functies in de dierenverzorging en het groenonderhoud, maar ook voor het schoonmaakwerk en de horeca in het resort.

Gesponsorde artikelen