‘Crash Landing on You’-koppel Son Ye-jin en Hyun Bin verwelkomen zoontje

Het Zuid-Koreaanse acteurskoppel Son Ye-jin en Hyun Bin zijn de ouders geworden van een zoontje. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van de populaire Koreaanse reeks Crash Landing on You waar ze de romantische hoofdrollen speelden.

Heuglijk nieuws uit Zuid-Korea deze week, want het acteurskoppel Son Ye-jin (40) en Hyun Bin (40) zijn de ouders geworden van hun eerste kindje. Het jongetje werd op 27 november geboren en moeder en zoon stellen het goed.

Son Ye-jin en Hyun Bin

Fans van K-drama’s weten ongetwijfeld wie Son Ye-jin en Hyun Bin zijn. In 2019 waren ze samen te zien in de reeks Crash Landing on You, die door velen nog steeds gezien wordt als een van de beste K-drama’s aller tijden. In de reeks speelde Son Ye-jin de Zuid-Koreaanse Yoon Se-ri, een succesvolle onderneemster en dochter van een rijke bedrijfseigenaar. Tijdens het paragliden, belandt Se-ri in een storm waardoor ze uiteindelijk land in de gedemilitariseerde zone tussen Noord- en Zuid-Korea. Daar wordt ze gevonden door Captain Ri Jeong-hyeok (Hyun Bin). In plaats van haar aan te geven, besluit hij om haar te helpen om terug te kunnen keren naar Zuid-Korea. Maar tijdens die pogingen bloeit er ook iets moois tussen de twee.

En de vonk sloeg niet enkel over op het scherm. Hoewel ze eerder al samen te zien waren in de actiefilm The Negotiation, sprong de vonk pas tijdens de opnames van de romantische serie Crash Landing on You echt over. Zo werden ze in 2020 een koppel. In maart van dit jaar stapten ze, na een relatie van zo’n twee jaar, in het huwelijksbootje en niet veel later volgde het nieuws dat Ye-jin zwanger was van hun eerste kindje. “Een nieuw leven is tot ons gekomen. Ik ben nog steeds in shock, maar ik leef van dag tot dag en voel de veranderingen in mijn lichaam met een combinatie van bezorgdheid en opwinding”, schreef Ye-jin toen op Instagram.

Gezonde zoon

Deze week lieten vertegenwoordigers van Son Ye-jin en Hyun Bin weten dat het kindje geboren is. “Vandaag hebben Son Ye-Jin en Hyun Bin een zoon gekregen. Zowel moeder als baby zijn gezond”, klonk het in het korte statement. De naam van het kindje is voorlopig nog niet bekend.

Meer
Lees meer...