Cristiano Ronaldo maakt eigen animatieserie met in de hoofdrol … zichzelf

Cristiano Ronaldo maakt eigen animatieserie met in de hoofdrol … zichzelf

Jaar op jaar verkozen worden tot nummer één in de voetbalwereld, tonnen cash scheppen en het ‘Portugese Wonderkind’ genoemd worden. Heel wat, maar toch niet genoeg voor Cristiano Ronaldo. De voetbalheld zal nu ook de entertainmentwereld betreden met niet één, maar meteen twee nieuwe series.

Het eerste project omvat een drama-serie en zal enkel te zien zijn op Facebook Watch. In de hoofdrol: een vrouwenvoetbalploeg uit New York. De – voorlopig nog naamloze – serie speelt zich af in de voetbalwereld maar zal veel dieper gaan dan enkel dat thema. Volgens Ronaldo zelf gaat de serie over het leven en alle uitdagingen en problemen die daarbij horen.

Ronaldo zelf zal in dit real life-drama niet meespelen maar zal de rol van uitvoerend producer op zich nemen. Zijn moment van glorie is weggelegd voor een ietwat ander project: een animatieserie die bij velen herinneringen oproept naar het jaar 1996 en Michael Jordan’s film Space Jam.

Ronaldo in de rol van superheld

Het project waar Ronaldo zelf het meest enthousiast over is, is de animatie-serie die op het programma staat: ‘Striker Force 7′. En nee, zijn enthousiasme is niet alleen te wijten aan het feit dat hij zelf de hoofdrol in de serie zal vertolken, al zal dat voor de superster alvast ook wel een rol spelen. Hij is er van overtuigd dat animatieseries en diens superhelden de wereld kunnen verenigen, net zoals voetbal dat ook doet.

In het maken van de graphics van de animatieserie is duidelijk meer werk gestoken dan in zijn borstbeeld van enkele maanden geleden. De voetballer mag er wel wezen als superheld van dienst en ook de rest van de karakters zien er veelbelovend uit. Wanneer Striker Force 7 op televisie te zien zal zijn, is nog een vraagteken. Wel weten we dat ze al gedurende vijf jaar werken aan de serie. Hopelijk het wachten waard dus!

Gesponsorde artikelen