Left Right
scrollTop top

Crocs Justin Bieber meteen uitverkocht: nu duurder te vinden op eBay


Justin Bieber
© Isopix

Justin Bieber heeft recent zijn samenwerking met Crocs op de wereld losgelaten. Het gaat om een geel paar Crocs met speciale, door Justin zelf ontworpen pins. Je zou denken dat niemand Crocs wil dragen, maar niets is minder waar. Want de Crocs waren meteen uitverkocht.

Jani, probeer kalm te blijven. Maar de Crocs zijn écht terug. De samenwerking van het merk met zanger Justin Bieber was in no time uitverkocht en nu zijn ze enkel nog te vinden op eBay voor een hogere prijs.

Crocs X Justin Bieber

Met een filmpje op Twitter maakte Justin Bieber vorige week zijn samenwerking met Crocs bekend. Het filmpje is gebaseerd op de virale trend waarbij allerhande voorwerpen eruitzagen als cake. In dit geval snijdt Justin Bieber in een gele Croc terwijl hij vraagt: “Wat denken jullie? Is het echt of is het cake?” Justin snijdt vervolgens in de Croc, die gelukkig gemaakt is uit cake.

Daarna kondigde Justin zijn samenwerking met het merk aan. “Deze is cake, maar de collab is heel echt”, zo laat hij weten. “Ik draag al Crocs sinds het begin van de tijd en nu heb ik mijn eigen design.” Het gaat om een samenwerking van Justin Bieber en Justins kledinglijn Drew House.

eBay

Crocs Justin Bieber eBay
eBay

Eén paar van de Crocs van Justin Bieber kostte 71 dollar (zo’n 60 euro). Maar het ging om een limited edition. Die ook al snel volledig uitverkocht was.

Wie toch nog een paar van de Crocs wil, kan de schoenen vinden op eBay. Maar daar kosten ze natuurlijk wel een beetje meer dan op de officiële website. Zo betaal je voor een paar gele Justin Bieber-Crocs op eBay tussen de 85 en 110 dollar.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  691.854
 • Aantal
  doden
  20.726