‘Cyberpunk 2077’ heeft ambitie om even verfijnd te zijn als ‘Red Dead Redemption 2’

‘Cyberpunk 2077’ heeft ambitie om even verfijnd te zijn als ‘Red Dead Redemption 2’

De Poolse gameproducent CD Projekt Red heeft gezegd dat hun nieuw paradepaard ‘Cyberpunk 2077’ even verfijnd zal zijn als ‘Red Dead Redemption 2’. De uitspraak werd gedaan door CEO Adam Kicinski tijdens een showcase voor zijn investeerders.

CEO Kicinski maakte de opmerking toen hem gevraagd werd of hij iets geleerd had van Red Dead Redemption 2. Kicinski, die onder andere de Witcher-games produceerde, stelde dat het zijn ambitie is om Cyberpunk 2077 net zo goed te laten worden als Red Dead Redemption 2. Dat meldt de gamewebsite Gamespot.

(Lees zeker onze uitgebreide review van Red Dead Redemption 2: Is het de beste game ooit?)

Geen dikke nek

Kicinski mag dan wel ambitieus zijn, hij bewierookt wel het succes en de kwaliteit van de nieuwste game van Rockstar: “Kwaliteit is zonder twijfel van essentieel belang. Wij streven om games uit te brengen die net zo verfijnd zijn als Red Dead Redemption 2. Die game is trouwens uitstekend, wij juichen dat spel dan ook toe. Goede reviews, fantastische verkoopcijfers. Wat leren wij daarvan? Het leert ons dat wij buitengewoon goede games moeten uitbrengen en dat is exact wat wij gepland hebben.”

(Red Dead Redemption 2 heeft nu zelfs een (gratis) pornoparodie en de korte inhoud is geniaal.)

Productieproces

Kicinski kreeg ook de vraag hoe ver ze stonden met het productieproces van Cyberpunk 2077. Hij antwoordde dat er “vooruitgang wordt geboekt” en dat er nu een belangrijke fase volgt waarin het spel “gepolijst” wordt.

Als dat eenmaal afgerond is, zal CD Projekt Red de bugs uit haar spel verwijderen.

(Deze topgames komen rond deze periode uit.)

Gameplay in de hoogte

Via Facebook vroeg een fan nog aan Kicinski hoe groot de wereld zal zijn waarin Cyberpunk 2077 zich afspeelt. Er kwam geen concreet antwoord, maar we weten wel dat er vele gebouwen verkend kunnen worden. Iemand onthulde nog op Reddit dat je meerdere verdiepingen in de gebouwen zal kunnen verkennen.

In The Witcher 3 was het niet mogelijk om echt in de hoogte te spelen. Wij kijken alvast uit naar de release van dit spel. Wanneer Cyberpunk 2077 uitkomt, is nog niet geweten.

(Zo fenomenaal ziet je snor eruit in Red Dead Redemption 2 als je ‘m helemaal laat groeien.)

Gesponsorde artikelen