Daar is de zomer al: donderdag richting 30 graden

Daar is de zomer al: donderdag richting 30 graden

De winter is eindelijk volledig achter de rug en het ziet ernaar uit dat we tegen eind deze week de lente overslaan en direct naar de zomer zullen gaan. Vanaf dinsdag gaan de temperaturen stijgen, donderdag mogen we temperaturen van 25 graden en meer verwachten.

In de paasvakantie was het weer niet zo fantastisch. Ondanks dat er af en toe wat zon was, bleven de temperaturen vrij laag, maar daar komt deze week verandering in. Het flauwe weer wordt vervangen door mooi en zomers warm weer. We slaan de lente (toch deze week) even over en gaan recht naar de zomer. Begin deze week krijgen we nog wolken en kans op regen, maar daarna gaan de temperaturen stijgen.

Tijd voor de zomer

Steek al die dikke truien terug in de kast en haal je zomerkleren maar boven, want donderdag gaan de temperaturen richting 30 graden. Vanaf dinsdag gaan de temperaturen stijgen, maar het blijft wel nog bewolkt. Pas vanaf woensdag verdwijnen de wolken en de temperaturen blijven stijgen. De komende week krijgen we ook een lichte wind uit het zuidwesten.

Ook dit weekend kunnen we nog genieten van dat zomerse weer. Na het weekend zakken de temperaturen terug en is er weer wat meer kans op regen. Een goede reden om er deze week extra hard van te genieten.

Gesponsorde artikelen