Daar zijn alle typische ‘kerstfilms’ weer: check hier waar ze jouw favoriet deze keer uitzenden

Wat zou Kerstmis zijn zonder typische kerstfilm? Wij zijn alleszins fan van de jaarlijkse traditie en ook dit jaar zal je ons voor tv vinden. Alle klassiekers worden namelijk opnieuw uitgezonden, met als meest bekende natuurlijk ‘The Sound of Music’ en ‘Home Alone’, maar ook nog veel andere. Wij selecteerden er enkele voor jullie.

How the Grinch Stole Christmas (24/12 om 15.05 uur op Vitaya)

Tijdens het klaarmaken van je eten op kerstavond kan je in de namiddag al in de stemming komen met deze klassieker met een schitterende Jim Carrey kijken. De Grinch wil het kerstfeest verpesten, maar een klein meisje probeert hem te overtuigen om dat niet te doen.

Christmas in Conway (24/12 om 20.25 uur op Vitaya)

De norse Duncan Mayor wil zijn terminaal zieke vrouw het beste kerstcadeau ooit geven en dus besluit hij om een reuzenrad in zijn tuin te bouwen voor haar. De romantiek, de emotionele momenten en natuurlijk de kerstsfeer maken dit een typische kerstfilm.

A Royal Christmas (24/12 om 20.30 uur op VIJF)

Stel je voor dat je ineens verliefd wordt op een prins en je dus de kerstdagen moet doorbrengen bij je koninklijke schoonfamilie. Dat is ongeveer het verhaal van A Royal Christmas, een film met opnieuw alle elementen die je verwacht op kerstavond.

Home Alone (24/12 om 21 uur op VTM)

De kerstklassieker bij uitstek heeft eigenlijk geen uitleg nodig. De film is ondertussen al 26 jaar oud, maar toch kijken we nog ieder jaar hoe een piepjonge Macaulay Culkin alleen thuis komt te zitten en een bende inbrekers over de vloer krijgt.

Christmas with the Kranks (24/12 om 23 uur op VTM)

Nu de kinderen uit huis zijn, willen Luther Krank en zijn vrouw Nora op cruise gaan tijdens de kerstdagen, maar dat is zonder de buurt gerekend die wil dat het jaarlijkse kerstfeest doorgaat. Uiteindelijk moeten ze in twaalf uur tijd een zo groot mogelijk kerstfeest organiseren, maar daarbij loopt natuurlijk heel wat fout.

The Sound of Music (25/12 om 20.30 uur op VTM)

En ook op Kerstmis zelf krijgen we een ultieme klassieker over de familie Von Trapp, hun leuke kinderjuffrouw en natuurlijk ook hun tocht door de bergen. We kunnen de film ondertussen bijna woord voor woord mee zeggen, maar dat maakt ons eigenlijk helemaal niets uit.

Zitten jullie straks ook klaar voor jullie tv?

Meer
Lees meer...