‘DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ is nu al op 8 na meest bekeken Engelstalige reeks op Netflix ooit

DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story werd in de eerste 12 dagen nadat de reeks op Netflix verscheen al meer dan 496 miljoen uren bekeken. Daarmee komt de limited series met Evan Peters in de hoofdrol nu al binnen in de top 10 met meest bekeken Engelstalige reeksen op Netflix ooit. En de reeks heeft nog 16 dagen om hoger te klimmen.

De succesreeks van Netflix van het moment is zonder enige twijfel DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie van Ryan Murphy en Ian Brennan vertelt het verhaal van de seriemoordenaar en kannibaal Jeffrey Dahmer, maar focust daarbij vooral op de manier waarop de politie niet op tijd ingreep en er zo mee verantwoordelijk voor was dat Dahmer kon blijven verder moorden.

DAHMER

Vorige week haalde DAHMER al het beste debuut van een Netflixreeks ooit en nu heeft de reeks er nog een betere tweede week op zitten. In zijn tweede week werd Dahmer maar liefst 299,84 miljoen uren bekeken. Wanneer we enkel kijken naar Engelstalige series, moet DAHMER enkel het vierde seizoen van Stranger Things voorlaten.

In de eerste twaalf dagen sinds de release van de reeks op woensdag 21 september 2022 werd DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story al meer dan 496 miljoen uren bekeken in totaal. Daarmee komt het nu al binnen op de negende plaats in de top tien met de best bekeken Engelstalige reeksen ooit op Netflix. Dat is vooral opmerkelijk aangezien de cijfers van de andere reeksen in die top die zijn na 28 dagen. Dat is namelijk de manier waarop Netflix zijn totale kijkuren van reeksen berekend. DAHMER heeft dus nog zestien dagen om hoger te klimmen in de ranking.

Bekijk hier de volledige top 10 met de meest bekeken Engelstalige reeksen op Netflix:

Top 10 Netflix
Netflix

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...