Daisy en Thomas winnen helikoptervlucht dankzij Payconiq: “Een onvergetelijke ervaring!”

Daisy en Thomas winnen helikoptervlucht dankzij Payconiq: “Een onvergetelijke ervaring!”

De voorbije weken kon je op onze site lezen hoe je een date met 100 euro budget kon winnen en een geweldige helikoptervlucht. Zo kon je samen met je lief ontdekken hoe evident mobiel betalen is. Daisy en Thomas uit Halle mochten zich de gelukkige winnaars noemen en gingen op 3 maart van de grond. Dit vonden zij ervan:

Thomas en Daisy wonnen 2 weken geleden een budget van 100 euro om hun ideale date uit te voeren. Om even helemaal aan de dagelijkse sleur te ontsnappen, maakten zij er een hele dateweek van met bijna dagelijks een romantisch momentje als koppel. Als kers op de taart mochten zij daarom ook de helikoptervlucht maken die Payconiq cadeau deed.

Geen van beiden had al eens eerder met een helikopter gevlogen, dus het was wel spannend voor het koppel. “Toen we aankwamen, zijn we meteen even gaan kijken naar de toestellen die buiten stonden”, begint Daisy haar verhaal. “We zouden oorspronkelijk met een kleine helikopter vliegen, maar er kwam toevallig die dag iemand om lessen te volgen. Die persoon kreeg dan het kleinere exemplaar en wij mochten meevliegen met een van de grotere.” Hun piloot was wat aan de late kant en Daisy grapte dat ze er de knapste zou uitkiezen. Daarop lachte Thomas dat dat de enige keer zou zijn dat ze met een andere man van de grond mag gaan.

De piloot nam het koppel mee voor een rondje boven Antwerpen. “We zagen onder andere het MAS en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal vanuit de lucht”, vertelt Daisy. “Maar ook de Schorre in Boom was heel tof, zo zagen we het terrein van Tomorrowland eens van bovenaf.”

Voor vertrek kreeg het koppel een korte uitleg over alle wijzertjes en metertjes in het toestel voor de motor werd opgestart. “Het opstijgen was wel spannend”, zegt Daisy. “Alles bibbert en er is enorm veel lawaai. Maar eens je in de lucht bent, is het supertof.” Tijdens de vlucht was het zicht niet optimaal, door de vele mist, maar wel goed genoeg om ervan te kunnen genieten.

Om de vlucht in schoonheid af te sluiten, vlogen ze nog even over de oude werkplaats van Thomas. Daarna zette de piloot het toestel veilig aan de grond. Daisy en Thomas hebben allebei heel erg genoten van de vlucht. “We zouden het heel graag nog eens overdoen boven ons eigen huis”, zegt Daisy. “Maar sowieso is het een toffe herinnering.” Als afscheidscadeautje kreeg het koppel ook nog een fles champagne van Payconiq, waar ze zeker van zullen genieten. “Het was echt een fijne wedstrijd. Je staat er eigenlijk niet bij stil hoe makkelijk je in die dagelijkse sleur blijft vastzitten, dus de dateweek en de helikoptervlucht waren geweldige ervaringen”, besluit Daisy. “We zullen de betaalapp van Payconiq ook zeker nog gebruiken, hij is makkelijk in gebruik en heel handig.”

Zelf ook je lief verrassen met een geweldige date? Maak het jezelf gemakkelijk en betaal alles mobiel dankzij de handige betaalapp van Payconiq! Zo hoef je je daar al geen zorgen meer over te maken.

Gesponsorde artikelen