Daisy uit Blind Getrouwd stapt dan toch nog in het huwelijksbootje met iemand van het programma … de cameraman

Daisy uit Blind Getrouwd stapt dan toch nog in het huwelijksbootje met iemand van het programma … de cameraman

Het huwelijk tussen Daisy en Geert in het eerste seizoen van Blind Getrouwd was geen voltreffer te noemen. Maar het liep voor haar niet af op een sisser, want ze houdt toch nog een man over aan het programma. Zo gaf ze onlangs het ja-woord aan iemand die ze leerde kennen tijdens Blind Getrouwd … de cameraman.

Dat het niets zou worden tussen Daisy en Geert zagen we met z’n allen aankomen. Maar Daisy vond dus toch nog de ware tijdens het eerste seizoen van Blind Getrouwd, al was dat dus niet met degene waar de programmamakers en psychologen haar aan hadden gekoppeld. De vonk sloeg over met … de cameraman. En het was meteen ware liefde, want de twee gaven elkaar ondertussen zelfs al het ja-woord. Daisy stond dus voor de tweede keer in twee jaar voor het altaar, al ziet ze het deze keer veel rooskleuriger in.

Ze benadrukt in een interview met TV-Familie wel dat er pas iets is gegroeid tussen haar en cameraman Philippe na de opnames. “Dit staat dus volledig los van Geert”, zegt ze. “Hij is best een toffe man, maar hij is gewoon niet de juiste voor mij.” En voor wie het wil weten: neen, Geert was niet uitgenodigd op de trouw. De twee wilden het intiem houden en opteerden dus voor een kleinschalig feest. “Ik hoor Geert ook nog zelden”, legt ze uit. “Omdat we zo intiem zijn getrouwd, zou het dan ook raar zijn geweest als hij een van de gasten was.”

De twee trouwden dus in intieme kring:

En ze vertrokken meteen na de trouw op huwelijksreis naar Dubai:

Ze kondigden eerder hun verloving ook al aan via Instagram:

Gesponsorde artikelen