Dakota Johnson was niet aan het kijken naar Angelina Jolie op ‘die foto’, maar wat ze wel deed is misschien nog erger

De foto waarop Dakota Johnson tijdens de speech van Jennifer Aniston stiekem kijkt naar Angelina Jolie op de Golden Globes ging helemaal viraal. Maar nu geeft Dakota toe dat ze eigenlijk niet naar Angelina zat te kijken, maar iets anders in haar vizier had. 

Het was misschien wel hét moment van de afgelopen Golden Globes. Dakota Johnson die tijdens de speech van Jennifer Aniston niet keek naar Jennifer, maar in plaats daarvan Jennifers liefdesrivale Angelina Jolie in de gaten hield. Maar nu blijkt dat Dakota eigenlijk iets anders aan het doen was.

Stiekem kijken naar Angelina

Tijdens de Golden Globes reikte actrice Jennifer Aniston een award uit. Maar het is niet wat er op het podium gebeurde dat dit moment iconisch maakte, maar wel wat er in de zaal aan de hand was.

Tijdens de speech filmde de camera even de zaal en daar zag je de Fifty Shades of Grey-actrice Dakota Johnson vanuit haar ooghoek kijken naar Angelina Jolie, die aan het tafeltje naast haar zat.

Angelina Jolie en Jennifer Aniston hebben er namelijk een woelig verleden opzitten. In 2005 ging Angelina Jolie namelijk aan de haal met Brad Pitt, met wie Jennifer Aniston toen 5 jaar getrouwd was. Ondertussen zijn Brad en Angelina, beter bekend als Brangelina, een kroostrijk gezin van zes kinderen en een scheiding verder. Maar of het drama tussen Angelina en Jennifer daarmee ook is opgelost, valt te betwijfelen.

Zo dacht dus ook actrice Dakota Johnson, die het tijdens de speech van Jennifer Aniston niet kon laten om te letten op de reactie van Angelina Jolie.

Op sociale media regende het berichten over Dakota van mensen die aangaven dat ze precies hetzelfde zouden doen. Al blijkt nu dat Dakota helemaal niet aan het kijken was naar Angelina, maar stiekem iets anders zat te doen.

Sneaky foto’s maken

Dakota Johnson was deze week te gast in The Tonight Show van Jimmy Fallon en daar deed ze haar verhaal over dát moment van de Golden Globes.

“Als je goed kijkt naar m’n ogen, zie je dat ik niet naar Angelina kijk, maar naar iets anders”, legt de actrice uit. Maar waar keek ze dan wel naar? “Wel, er was een kindertafel en daar zaten de kinderen van Stranger Things. Ik ben een grote fan van Stranger Things, dus probeerde ik een foto te maken van die kinderen voor mijn vrienden.”

En inderdaad, wanneer je de foto van dichtbij bekijkt zie je dat Dakotas handen op haar schoot zitten. Achter het hoofd van de man voor haar zit ze dus waarschijnlijk met haar gsm in de aanslag om foto’s te maken van de Stranger Things-kinderen

En dat brengt ons terug naar het begin van dit verhaal, zouden we niet allemaal precies hetzelfde doen als Dakota?

Twitter

Bekijk hier de volledige uitleg van Dakota Johnson (vanaf 3:50):

Meer
Lees meer...