Damn, dat ziet er pijnlijk uit: zoveel tape gebruikt Kim Kardashian dus voor het perfecte decolleté 

Damn, dat ziet er pijnlijk uit: zoveel tape gebruikt Kim Kardashian dus voor het perfecte decolleté 

Hoe blijven de borsten van al die celebs toch altijd zo perfect zitten in die diep uitgesneden jurkjes? Kim Kardashian is natuurlijk dé queen van sexy outfits en heeft al jaren ervaring met tape om haar cleavage bij elkaar te houden en nu heeft ze ook haar geheime trucje gedeeld met de wereld. Tape, tape, tape en … vooral veel tape. 

Instagram ontplofte heel even toen reality-ster Kim Kardashian een bijna naakte foto van zichzelf op Instagram postte. Bij de foto zet ze: “Vandaag kan je op mijn app zien welke trucjes ik gebruik om m’n borsten op z’n plek te houden op de rode loper.” Want ja, hoe doen die sterren dat eigenlijk? Het antwoord is simpel: tape tape tape … en nog eens tape.

“Ik heb alle soorten tape geprobeerd. Van duct tape tot packing tape. Ik vind gaffer tape de beste, die plakt het best van allemaal”, verklapt de vrouw van Kanye West op haar applicatie. “Zorg er wel voor dat je geen oliën of crèmes hebt gesmeerd, want anders blijft de tape niet goed plakken”, zegt ze nog.

En dan heeft ze ook nog eens een speciale manier van tapen, want zomaar tape kleven werkt blijkbaar niet. “Je moet de tape zo plakken dat je borsten helemaal worden gelift”, zegt ze eerlijk. “Het is toch wel wat werk en je moet er wat op oefenen, maar het is het helemaal waard.”

Ons lijkt het vooral bijzonder pijnlijk om de tape nadien opnieuw eraf te rukken. Kan toch geen deugd doen. “Just brace yourself for when it’s time to take it off”, geeft de Kardashian wel toe. Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden zeker?

Gesponsorde artikelen