Dan toch niet zo chill: Adele vreet haar emoties weg na rotslechte Grammy-optreden

Dan toch niet zo chill: Adele vreet haar emoties weg na rotslechte Grammy-optreden

“Ik heb de hele dag geweend en heb mezelf getrakteerd op burgers en bier.” Adele bewijst nog maar eens dat sterren ook gewoon mensen zijn. Hoewel ze maandagavond op Twitter heel cool reageerde op haar – tjah – vrij rampzalige Grammy-optreden, bekent ze nu hoe vreselijk ze zich daar eigenlijk over voelde. Adele, you rock!  

Adeles optreden op de Grammy Awards maandagavond was een complete ramp waarvan pretty much elke artiest hoopt dat het hem of haar nooit zal overkomen. Terwijl iedereen een prachtige live versie van All I Ask verwachtte, ging er iets compleet fout met het geluid waardoor de hoge tonen ver van zuiver klonken én we gitaren hoorden op een totaal fout moment. Pijnlijk!

De avond zelf liet Adele ons nog graag geloven hoe chill ze kon omgaan met haar misgelopen optreden. “Shit happens“, tweette ze toen nog. “Ik trakteer mezelf op een take-away.”

Klein hartje

Ondertussen heeft ze toch al toegegeven dat ze zich rotslecht voelde over het misgelopen optreden en de dag erna “de hele dag in tranen bleef uitbarsten”. Dat zegt ze in The Ellen DeGeneres Show.

“De soundcheck verliep echt perfect, maar tijdens de reclamebreak vielen de microfoons op de pianosnaren wat voor de gitaargeluiden zorgde”, zegt Adele. “Ik had meteen door dat er iets fout was met de techniek en heb zelfs even overwogen om de micro’s van de piano te halen. In plaats daarvan bevroor ik en deed ik niets.” Ze voegt daar nog aan toe “dat ze een grapje zou gemaakt hebben als het geen live-tv was”.

Arme Adele. Gelukkig heeft de traktatie op bier en burgers haar goed gedaan, in onderstaande clip is ze weer helemaal de oude én heeft ze haar lesje geleerd: “De volgende keer dat ik geluidsproblemen heb, leg ik de show gewoon stil.”

Geluidstechnici, jullie hebben het gehoord hé

Hier kan je Adeles slechte optreden nog een keer opnieuw beleven:

Gesponsorde artikelen