Dan toch: ‘The Life Of Pablo’ beschikbaar op Spotify en te koop op de officiële website van Kanye West

Dan toch: ‘The Life Of Pablo’ beschikbaar op Spotify en te koop op de officiële website van Kanye West

We durven uiteraard niets beloven, maar 1 april 2016 lijkt dan toch de dag te worden waarop Kanye West eindelijk echt klaar is met zijn plaat ‘The Life Of Pablo’. De rapper biedt de plaat – met kleine update – te koop aan op zijn website en ze is ook op Spotify te beluisteren.

Nu de plaat op Spotify beschikbaar is, lijkt een eind te komen aan Kanyes “Tidal only”-beleid. Wie $20 dollar neertelt kan The Life Of Pablo aankopen via de site van Kanye en misschien zijn we dan nu toch op een eindpunt gekomen op wat zowel voor Kanye als voor zijn fans een gekke rollercoaster moet geweest zijn, een releaseproces zoals we er nog nooit één hadden meegemaakt.

Frank’s Track

De wat wij dan aannemen definitieve versie verschilt wel – uiteraard – lichtjes van de vorige. Frank Ocean is van Wolves gegooid Zijn bijdrage is nu een extra track – nummer 14 – en is een nogal overbodige interlude geworden van 38 seconden en heeft de titel Frank’s Track meegekregen.

The Life Of Pablo telt nu dan uiteindelijk 19 nummers, een stuk meer dan in de oorspronkelijke versie, en klokt af op net geen uur muziek. Moge Kanye nu eindelijk rust vinden.

Een fysieke release van The Life Of Pablo zal er allicht nooit komen. Kanye tweette een tijd geleden al dat hij nooit meer een fysiek album zou uitbrengen.

Gesponsorde artikelen