‘Dancing with the Stars’ maakt drie nieuwe deelnemers bekend

‘Dancing with the Stars’ maakt drie nieuwe deelnemers bekend

VIER laat dit najaar BV’s dansen in ‘Dancing with the Stars’. Nadat James Cooke als eerste kandidaat werd voorgesteld, zijn er nu nog drie kandidaten bekend die het tegen elkaar zullen opnemen op de dansvloer. 

Hoewel er nog geen startdatum bekend is, komen we steeds meer te weten over het eerste seizoen van Dancing with the Stars. Nadat VIER uitpakte met het verrassende presentatieduo Gert Verhulst en Jani Kazaltzis, liet James Cooke weten dat hij een van de dappere BV’s is die het aandurft om op de dansvloer het beste van zichzelf te geven. En nu zijn er nog drie kandidaten bekend.

Sien Eggers

Actrice Sien Eggers werd vandaag door VIER bevestigd als nieuwe deelneemster aan Dancing with the Stars. Met haar 67 lentes is Sien misschien niet de jongste deelneemster, maar ze is wel supergemotiveerd.

In een interview met Dag Allemaal vertelt ze hoe ze het eerst niet zag zitten. “Mijn eerste gedacht toen die mail van Dancing With The Stars binnenkwam was: ‘Oh nee, daar ben ik te oud voor!’” Maar na een beetje twijfel heeft ze toch beslist om er volledig voor te gaan en dat werpt z’n vruchten af. “‘Weet je wat, ik begin eraan. Ik ga dat gewoon doen!’ En nu ben ik in gang geschoten. Ik ga elke dag zwemmen en het effect was er al na één dag. Dat lichaam is blij, gewoon! Dit heb ik nog nooit gevoeld.”

Elodie Ouedraogo en Ian Thomas

In datzelfde interview geeft Sien Eggers nog twee van haar tegenstanders prijs. Zo zullen naast James Cooke en Sien Eggers ook ex-atlete Elodie Ouedraogo en zanger Ian Thomas de dansvloer betreden.

In totaal zullen er negen BV’s de strijd aangaan om met hun mooiste pirouettes, pas-de-bourrés en kick-ball-change dé ster van de dansvloer te worden. Allemaal jongere mensen dan Sien dus, maar dat schrikt haar niet af. “Het zijn allemaal straffe kandidaten. Ian Thomas, Elodie Ouedraogo, James Cooke … Een hele verscheiden groep, maar echt een toffe bende”, stelt ze.

Met deze foto maakte VIER bekend dat Sien Eggers te zien zal zijn in Dancing with the Stars:

Gesponsorde artikelen