Left Right
scrollTop top

Daniel Craig lijkt dan toch nog één keer James Bond te spelen omdat productie niet gelooft in vervanger


Daniel Craig lijkt dan toch nog één keer James Bond te spelen omdat productie niet gelooft in vervanger

De kogel lijkt bijna door de kerk: Daniel Craig zou dan toch nog één keer in de huid van James Bond kruipen. Het wordt zijn vijfde film. Oorspronkelijk leek hij dat helemaal niet van plan, maar de Brit zou er nu toch opnieuw zin in te hebben.

Michael Fassbender, Tom Hardy, Idris Elba, Tom Hiddleston, … Er zijn de voorbije jaren al veel acteurs genoemd als nieuwe James Bond en blijkbaar was die laatste het meest concreet.

Producent Barbara Broccoli zou volgens de New York Post niet geloven in Tom Hiddleston die volgens haar niet hard genoeg is en een te groot gedacht heeft van zichzelf. Daarom heeft ze er alles aan gedaan om Daniel Craig nog één keer te overtuigen en dat lijkt te lukken.

“Liever polsen oversnijden”

Broccoli haalde de musical van Daniel Craig, Othello, naar Broadway en zou zo de acteur hebben overtuigd om een wederdienst te doen. Craig heeft eigenlijk sowieso nog een contract voor één film, maar had na Spectre gezegd dat hij nog liever zijn polsen zou oversnijden dan nog een film te maken. Bovendien was de reeks ook afgerond.

Het wordt voor Daniel Craig zijn vijfde Bond-film. De eerste, Casino Royale, kwam uit in 2006. Daarmee zal hij het record van Roger Moore benaderen. Die was namelijk maar liefst 14 jaar lang het gezicht van de populaire spion.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737