Daniel Craig will return: hij gaat een vijfde Bond-film maken

Daniel Craig will return: hij gaat een vijfde Bond-film maken

Wie had ooit gedacht dat Daniel Craig toch zal terugkeren als agent 007? Niemand! Twee jaar geleden maakte hij een gruwelijke uitspraak die iedereen is bijgebleven: “Ik snijd liever mijn polsen open dan terug een Bond film te maken.” Toch heeft Craig een contract getekend voor de vijfde film van de reeks en mag hij terug zijn outfit aantrekken van Bond, James Bond. Allemaal goed en wel, maar waarom heeft hij terug interesse gekregen in de rol? 

De producent van de films heeft laten weten dat Bond 25 ergens volgend jaar zal worden opgenomen. De rol van James Bond gaat volgens The Mirror naar niemand minder dan Daniel Craig. Na vier films had hij er genoeg van maar nu zal hij toch de rol van James Bond terugnemen.

Hij was vastberaden en wou echt niet meer meespelen in een Bond film. In een interview met Time Out heeft hij in 2015 laten weten dat hij nooit meer zou meedoen: “Niet op dit moment. Helemaal nooit. Ik heb het ermee gehad. Het enige dat ik wil, is verdergaan met mijn leven.” Hij heeft wel laten vallen dat er maar één reden zou zijn om toch terug mee te doen: GELD!

Drie vliegen in één klap

Zijn mogelijke terugkeer zorgt er misschien ook voor dat Christoph Waltz terug te zien zal zijn in Bond 25. De acteur, die de beroemde slechterik speelde in Spectre, zei dat hij wil terugkeren als Craig ook zou terugkeren als James Bond.

De producent houdt het niet enkel bij Craig maar zou ook Adele opnieuw willen inschakelen om de titelsong te laten opnemen.

Aangezien Craig geen interesse had, wilden andere acteurs de Bond rol op zich nemen zoals Tom Hardy, Tom Hiddleston en Idris Elba. De film zou in 2019 in de bioscoop te zien zijn zonder hen maar met Daniel Craig.

Gesponsorde artikelen