Dankzij nieuwe Snapchat-functies kunnen we nu filmpjes versnellen of vertragen

Dankzij nieuwe Snapchat-functies kunnen we nu filmpjes versnellen of vertragen

Wil je je filmpjes via Snapchat net dat tikkeltje cooler maken? Vanaf nu kan dat op een supermakkelijke manier! Snapchat heeft net een nieuwe functie gelanceerd waarmee je je filmpjes kan versnellen en vertragen. 

Dankzij de nieuwe functies kan je nu nog meer leuke dingen doen met je filmpjes die je verzendt of ontvangt. In plaats van een regenboog uit te kotsen op je selfies, kan je via de nieuwe filter creatief te werk gaan met je filmpjes zonder veel moeite te moeten doen of een video editor te gebruiken.

Hoe ga je te werk? Wel, als je een video maakt, swipe je naar links of rechts. Er zullen in het midden van je scherm icoontjes verschijnen. Als er een slak verschijnt, zal je filmpje in slowmotion afspelen. Als er een icoontje met een konijn verschijnt, zal je filmpje versnellen. Op die manier kan je heel coole filmpjes maken door gewoon te swipen. Zalig, toch?!

Je kan die nieuwe functies ook combineren met andere filters. Om nog een filter toe te voegen, zoals het filmpje in zwart-wit zetten bijvoorbeeld, tik je met een vinger op het scherm (en die hou je ook ingedrukt) en met een andere vinger swipe je naar links of rechts.

Hier zie je hoe de icoontjes eruitzien :

Snapchat | Newsmonkey

Alweer zalige functies die ons uren Snapchat-plezier zullen bezorgen

Giphy
(Bron: Dailydot)

Gesponsorde artikelen