Daredevil krijgt een oude vlam op bezoek: bekijk nu de razend spannende trailer van het tweede seizoen

Daredevil krijgt een oude vlam op bezoek: bekijk nu de razend spannende trailer van het tweede seizoen

Net wanneer Matt denkt dat er terug orde in de stad heerst, doen nieuwe krachten hun intrede in Hell’s Kitchen. De held die van zijn beperking een sterkte heeft weten te maken, moet het hoofd bieden aan een nieuwe tegenstander, Frank Castle, en krijgt ook te maken met een oude vlam, Elektra Natchios.

Er ontstaan grote problemen wanneer Frank Castle, die op wraak belust is, wordt herboren als The Punisher, een man die het recht in eigen handen neemt in Matts wijk in de stad.

Ondertussen moet Matt zijn plichten als advocaat zien te combineren met zijn gevaarlijke leven als Devil van Hell’s Kitchen. Hij komt voor een keuze te staan die zijn hele leven zal veranderen en die hem ertoe dwingt om de ware betekenis van ‘een held zijn’ te begrijpen.

De cast van seizoen 2 bestaat uit Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Jon Bernthal (Frank Castle/ The Punisher), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) en Scott Glenn (Stick).

Marvel’s Daredevil wordt geproduceerd door Co-Showrunners Marco Ramirez (Sons Of Anarchy, Fear The Walking Dead) en Douglas Petrie (CSI: Crime Scene Investigation, Buffy: The Vampire Slayer, American Horror Story), samen met Jeph Loeb (Marvel’s Jessica Jones), tevens Marvel’s Head of Television.

Alle 13 afleveringen zijn vanaf 18 maart exclusief te zien op Netflix. Seizoen 1 is nu al volledig beschikbaar.

Gesponsorde artikelen