Da’s duidelijk: Rihanna komt niet naar de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle

Da’s duidelijk: Rihanna komt niet naar de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle

Rihanna heeft een reporter de mond gesnoerd toen die haar vroeg of ze naar de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle zou gaan. De ‘Umbrella’-zangeres deed alsof ze niet eens wist wanneer de trouwerij doorgaat.

Rihanna en de Britse prins Harry ontmoetten elkaar in 2016 op Barbados voor de vijftigste verjaardag van de onafhankelijkheid van het Caraïbische eiland. Het ging toen om een deftige, stijve bedoening in het geboorteland van de zangeres.

Met dat in het achterhoofd en aangezien Harry deze zaterdag met Meghan Markle in het huwelijksbootje stapt in Windsor Castle, vroeg een reporter van het celebrityprogramma Access Hollywood aan Rihanna of ze uitgenodigd was op de koninklijke bruiloft.

“Dus gaat dat binnenkort door?”, antwoordde Rihanna verbaasd. “Waarom denk je dat ik uitgenodigd ben? Je hebt mij ook al ontmoet. Denk jij dat je naar mijn trouwfeest komt? Mag ik naar dat van jou komen? Oké, dan moet ik misschien boos worden (omdat ik niet uitgenodigd ben, red.).”

Reggaeplaat

Er is nog meer nieuws in Rihanna-land. Zo zal ze met haar nieuwe plaat de reggae-toer op gaan. Voor de opvolger van ‘Anti’ uit 2016 haalt Rihanna haar inspiratie bij Bob Marley en de producer Supa Dups. Dat meldt Vogue. Eerder liet ze de wereld met de zin “she coming sis!” op Instagram al weten dat er nieuwe tunes onderweg zijn.

De ontmoeting in 2016:

Gesponsorde artikelen