Da’s straf! Na jarenlange ruzie leggen Katy Perry en Taylor Swift het toch bij

Da’s straf! Na jarenlange ruzie leggen Katy Perry en Taylor Swift het toch bij

Dat zangeressen Taylor Swift en Katy Perry het de afgelopen jaren niet erg goed meer konden vinden, is geen nieuwtje. Maar nu plaatste Taylor Swift een filmpje op haar Instagram Stories waarop te zien is dat ze Katy Perry bedankt voor een olijftakje. Iets dat ook wel bekendstaat als een vredesoffer. 

De twee zouden in een ruzie geraakt zijn nadat enkele achtergronddanseressen van Taylor Swift liever in de show van Katy Perry dansten. Hierdoor kampte de zangeres van hits als ‘Bad Blood’ en ‘Shake it Off’ met een tekort aan staff.

Wraak in ‘Bad Blood’

Taylor Swift achtte Katy Perry persoonlijk schuldig voor dit probleem en zo ontstond een ware bitchfight. De twee dames vielen elkaar vooral aan met gemene tweets en harde opmerkingen tijdens awardshows.

In een interview met het muziekblad Rolling Stone uit 2014 onthulde Swift dat een groot deel van het nummer ‘Bad Blood‘ over Katy Perry ging. “Ik wist zelfs niet eens of we al dan niet vriendinnen waren, meestal kwam ze snel iets zeggen op een awardshow waarvan ik dacht ‘zijn we nu vrienden of zei ze nu de ergste belediging ooit?'”, zei de blonde zangeres.

Katy’s reactie? Gewoon nog een tweetje ertegen smijten.

De Olijftak

Maar nu blijkt dus dat de zangeressen de strijdbijl begraven hebben. Op de Instagram Stories van Taylor Swift konden volgers zien dat Katy Perry haar een olijftak, het Bijbelse teken van de vrede, en een briefje stuurde.

Wat er juist op het briefje stond, was een beetje wazig. Al waren oplettende kijkers er wel van overtuigd dat de woorden ‘Hello, old friend‘ erop te lezen stond. Het nieuws werd alvast enthousiast ontvangen op Twitter!

Gesponsorde artikelen