Dat belooft! Philippe Geubels krijgt eigen rubriek in de Ochtendshow op Q-music

Dat belooft! Philippe Geubels krijgt eigen rubriek in de Ochtendshow op Q-music

Vanaf maandag kunnen we elke dag om 8.45u op Q-music horen hoe Philippe Geubels in de ochtendshow Dauwe & Vancoillie op ‘humoristische’ wijze een bekend persoon beschrijft. Zoals alleen Philippe Geubels dat kan, dus. Eentje om gezellig bij wakker te worden en lachend koffie te slurpen. Maar ook om je hersenen te gebruiken, want de luisteraars moeten raden om wie het gaat en kunnen daarmee een exclusieve sweater winnen. Wij doen mee!

Bij Q-music zijn ze heel blij over de samenwerking met Philippe Geubels. Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe zullen hem elke dag om 8.45u verwelkomen in hun ochtendshow op Q-music.

In zijn rubriek omschrijft Geubels, zoals alleen hij dat kan, een bekend persoon. Het is de bedoeling dat luisteraars raden om wie het gaat. Gok je juist, dan kan je een exclusieve Dauwe & Vancoillie-sweater winnen. Zo’n trui als die Geubels hiernaast aan heeft, kan dus ook de jouwe worden!

Dauwe & Vancoillie kijken er echt naar uit: “Heel tof dat Philippe tijdens het voorbereiden van zijn zaalshow tijd maakt om mee te werken aan onze ochtendshow.” Hij krijgt van hen als bedankje een kado, want “aangezien hij nu op de radio komt, krijgt hij een exclusieve trui BEKEND VAN DE RADIO.” En wie weet, win jij er binnenkort dus ook zo ééntje ;-).

Gesponsorde artikelen