Dat het maar snel winter wordt: K3 krijgt weer bijzondere show op VTM

Dat het maar snel winter wordt: K3 krijgt weer bijzondere show op VTM

Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat, want twee jaar geleden begonnen we aan de zoektocht naar de nieuwe K3. Begin november bleven Hanne, Klaasje en Marthe als laatste drie over uit een enorme selectie aan meisjes die in de voetsporen van Karen, Kristel en Josje wilden treden. Twee jaar later keren de drie nog eens terug naar VTM met een bijzondere show.

Het is een spannend jaar geweest voor de nieuwe K3, al zullen we nu maar eens stoppen met hen ‘nieuw’ te noemen. Hanne, Marthe en Klaasje zijn nu echt K3 geworden. Geen optredens meer met hun voorgangers, zelfs Kristel is intussen hun manager niet meer. En nu ze op eigen benen staan, komen ze binnenkort ook met hun eerste K3-film. Die mogen we op het einde van het jaar in de zalen verwachten.

Om nog eens terug te blikken op die eerste stappen en vooral vooruit te blikken naar wat komen gaat, krijgen de meisjes een driedelige special op VTM. Geen docureeks zoals begin vorig jaar, maar een show met gasten, livemuziek, humor en entertainment. De details kennen we nog niet, maar er wordt ons vooral veel K3 beloofd, dus dat zit zeker goed.

VTM

Gesponsorde artikelen