Dave Grohl opnieuw van z’n stage gevallen (na een ad fundum-pintje)

Dave Grohl opnieuw van z’n stage gevallen (na een ad fundum-pintje)

Dave Grohl is opnieuw van het podium gevallen en daar zijn beelden van. De Foo Fighters-frontman was tijdens zijn eerste concert van het jaar aan het uitpakken met een gitaarsolo en enkele stoere poses, maar dat moest hij bekopen met een tragische valpartij.

De Foo Fighters waren deze week aan het optreden in het Hard Rock Hotel in Las Vegas. Dave Grohl ging op de rand van het podium staan om een gitaarsolo uit zijn lawaaimachine te toveren. Fans gaven hem een blikje bier, dat Grohl leegdronk tijdens zijn spotlight-moment.

(De Foo Fighters komen naar Sziget 2019 samen met deze Belgische act.)

Maar daarna liep het mis. De ‘den Deef’ leek opeens helemaal scheef. Hij raakte z’n balans kwijt en viel pardoes op zijn zij. Gelukkig stond Grohl meteen weer recht en speelde hij verder alsof er geen vuiltje aan de lucht was. Helaas voor hem werd hij gefilmd.

(Dave Grohl fantaseerde onlangs luidop over een Foo Fighters-film en hij wou dat een vrouw hem vertolkt.)

De solo en valpartij van Dave Grohl:

(Hier zijn 12 dingen die je nog niet wist over ‘In Utero’, de laatste studioplaat van Nirvana.)

Gebroken been

Dit was echter klein bier vergeleken met wat er in 2015 gebeurde. Toen brak Dave Grohl zijn been, nadat hij van het podium gevallen was tijdens een optreden in Zweden. Hij speelde toen gewoon z’n setlist af. De band moest afwezig tekenen voor Rock Werchter dat jaar er werd vervangen door Faith No More.

Vorig jaar nam Grohl het publiek in Zweden nog beet door te doen alsof hij van het podium viel, maar dit keer was het beslist opnieuw een ongeval.

Gesponsorde artikelen