Davey van ‘De Mol’ is een man van z’n woord en geeft 5.000 euro aan De Warmste Week

Davey van ‘De Mol’ is een man van z’n woord en geeft 5.000 euro aan De Warmste Week

Davey Van Rode, die eerder dit jaar ‘De Mol’ won, schenkt 5.000 euro aan De Warmste Week van Studio Brussel. Het geld gaat naar SAmen, een organisatie die projecten voor kinderen in Zuid-Afrika steunt. 

Toen Davey eerder dit jaar De Mol won, beloofde hij aan verliezend finaliste Annelies dat hij haar 5.000 euro van de 27.250 euro die hij met zijn overwinning won, zou schenken. Zij zou die dan aan een goed doel geven. Nu kwam hij zijn belofte na.

Shosholoza for life

De kandidaten van afgelopen editie van De Mol waren afgezakt naar het domein Puyenbroeck in Wachtebeke om de opbrengst van hun actie ‘Shosholoza for Life’ te overhandigen aan De Warmste Week van Studio Brussel.

Voor de actie trokken de deelnemers van De Mol nog eens hun koorgewaden aan om het nummer Shosholoza nog één keertje te zingen. De actie zelf leverde 10.000 euro op, maar door de bijdrage van Davey kwam de teller op 15.000 euro te staan. Geld dat integraal naar SAmen gaat, een organisatie die projecten voor kinderen in Zuid-Afrika, waar De Mol doorging, steunt.

De Mol 2018

Ook volgend jaar zal er een nieuw seizoen van De Mol te zien zijn op VIER. Gilles De Coster verklapte eerder deze week dat dit seizoen zich afspeelt in Mexico. Wanneer het seizoen precies van start zal gaan, is nog niet geweten. Al kunnen we wel al een beetje beginnen gokken.

Gesponsorde artikelen