DAWN tekent contract bij hiphoplabel AT AREA

De Zuid-Koreaanse rapper DAWN heeft een nieuw agentschap gevonden. In augustus 2022 verliet hij P Nation waarna hij enkele maanden zonder agentschap zat, maar nu heeft hij zich aangesloten bij het hiphoplabel AT AREA. We mogen ons binnenkort dus verwachten aan nieuw werk van DAWN.

DAWN heeft al heel wat verschillende labels gehad in zijn carrière. Hij startte in 2016 als lid van Pentagon bij Cube Entertainment. Daar werd hij in 2018 aan de deur gezet toen zijn relatie met HyunA bekend raakte. De twee verhuisden vervolgens als koppel naar het agentschap P Nation van PSY, maar vorig jaar besloten ze om hun contract met het agentschap niet te verlengen. En nu heeft DAWN een nieuw label gevonden.

DAWN

In augustus 2022 verlieten DAWN en zijn toenmalige verloofde HyunA samen het agentschap P Nation van PSY. Sindsdien zaten de twee dus zonder agentschap. In november volgde dan het nieuws dat DAWN en HyunA een punt hadden gezet achter hun relatie. Maar recent doken er opnieuw geruchten op dat ze hun relatie een nieuwe kans zouden hebben gegeven. Deze geruchten werden nog niet bevestigd door de twee zelf.

Maar wat wel bevestigd werd is dat DAWN nu een nieuw agentschap gevonden heeft. De rapper heeft zich aangesloten bij het hiphoplabel AT AREA. Het label werd opgericht door het producerduo GroovyRoom. DAWN is de vierde artiest onder het label na GroovyRoom zelf, R&B-zanger GEMINI en rapper Mirani. Het label is alvast enthousiast over de samenwerking: “We zijn verheugd DAWN te kunnen voorstellen als ons eerste nieuwe lid van de familie in 2023. DAWN is een artiest die we altijd bewonderd hebben. We zullen hem actief ondersteunen, zodat hij zijn potentieel als artiest volledig kan tonen en zijn dorst naar muziek kan lessen.” Ook DAWN zelf is enthousiast: “Ik ben verheugd om deel uit te maken van GroovyRoom en AT AREA. Het is geruststellend om te weten dat we op dezelfde lijn zitten met welke richting ik uit wil gaan als artiest.” Het is voorlopig nog niet geweten of ook HyunA een nieuw agentschap gevonden heeft.

Dawn liet onlangs nog weten dat hij binnenkort met nieuwe muziek zal komen, dat zal dus onder zijn nieuwe label zijn:

Met deze video werd DAWN voorgesteld door het AT AREA:

Meer
Lees meer...