De 12 werken van Bad Boy Luis Suarez: dit stak hij echt al allemaal uit tijdens zijn carrière

De 12 werken van Bad Boy Luis Suarez: dit stak hij echt al allemaal uit tijdens zijn carrière

Luis Suarez dreigt opnieuw erg lang te worden geschorst, omdat hij Giorgio Chiellini beet tijdens de WK-match van Uruguay tegen Italië. Maar de superspits heeft al veel meer uitgespookt dat niet door de beugel kan. Een overzicht van 12 schandalen die absoluut niet thuishoren op een voetbalveld.

1. Hij beet in 2010 voor het eerst een tegenstander, toen hij nog bij Ajax speelde. Hij werd zeven wedstrijden geschorst.

2. Vorig jaar zette hij zijn tanden in Branislov Ivanovic. Liverpool moest Suarez hierdoor 10 wedstrijden lang missen.

3. En op het WK had hij dus zin in een stukje Italiaan.

4. In 2010 duwde hij op het WK tegen Ghana de bal met zijn handen van de lijn. Geen hand van God dit keer, want Suarez kreeg rood.

5. Maar Ghana miste de penalty en Uruguay won alsnog de wedstrijd. Dan toch een hand van God?

6. Hij doet het dus niet alleen met zijn tanden, maar ook met zijn handen. Dit overkwam een verdediger van Chili tijdens de kwalificatiecampagne voor het WK.

7. In 2011 werd Suarez schuldig bevonden aan racisme tegenover Patrice Evra. Hij werd 8 matchen geschorst, maar blijft claimen dat hij niets verkeerd heeft gezegd.

8. En bij hun volgende ontmoeting weigerde Suarez de hand van Evra te schudden.

9. Hij stak ooit zijn middelvinger uit naar de fans van Fulham. Het leverde hem alweer een schorsing op.

10. Suarez gaf een nieuwe dimensie aan de term ‘schwalbe’.

11. Na de match keurde hij zijn eigen actie goed: “Ja, het is waar dat ik heb gedoken, want we waren niet aan het winnen tegen Stoke en we moesten absoluut winnen.”

12. En toen de coach van Everton hem bekritiseerde voor een duik, ging hij zijn doelpunt voor de bank van de tegenstander als volgt vieren.

(Bron: Business Insider)

Gesponsorde artikelen