De 15 allerleukste wensen uit K3 Kan Het

De 15 allerleukste wensen uit K3 Kan Het

In K3 Kan Het vervulden Karen, Kristel en Josje de leukste kinderwensen. Je wist nooit wat je kon verwachten. Het ene moment ging je parachutespringen met Josje, het andere moment kwam Kristel babysitten of ging je met Karen winkelen in Antwerpen. Het was in elk geval nooit saai, maar toch waren er nog 15 extra speciale hoogtepunten. En zeg nou eerlijk, zo’n superleuk dagje met K3, dat willen we eigenlijk allemaal!

1. In de winter de zee in met Josje

Ooit gehoord van ijsberen? Nee, niet de dieren! IJsberen is een andere benaming voor het nemen van een duik in de zee, terwijl het buiten steenkoud is! Voor de wens van een stoer meisje durfde Josje het aan.

2. Kinderverzorgster zijn met Karen

Werken met kindjes, het klinkt zo leuk, maar is het dat wel? Met Karen als assistente is het dat absoluut! Samen maakten ze spaghetti en pap voor de kleintjes, deden ze spelletjes en legden ze de kindjes in hun bedjes. Maar natuurlijk vonden ze het met een K3’tje erbij veel te spannend om te slapen!

3. Romantisch dineren met Kristel

Kristel nam dit meisje mee op pad naar een romantisch kasteel, waar ze zoveel pizza konden eten als ze maar wilden, onder het genot van prachtige muziek en achteraf natuurlijk een heerlijk ijsje. Zo’n etentje met Kristel wil iedereen wel!

4. Balletles van Josje

Josje was voordat ze begon bij K3 professioneel danseres. Natuurlijk bezit ze die skills nog steeds en was het ook geen probleem voor Josje om de balletjuf tijdelijk te vervangen voor een droom van twee jonge ballerina’s.

5. LARP (Live Action Roleplay) met Karen

Deze 12-jarige jongen wilde maar één ding, een echte ridder zijn. Hoewel de tijd van ridders en kastelen natuurlijk allang voorbij nam Karen hem mee naar een groep LARP’ers, die de riddertijd simuleren en naspelen. Inclusief zwaardvechten. Deze jonge schildknaap had een geweldige dag!

6. Kristel als babysit

We weten allemaal nog hoe leuk het was als de oppas pannenkoeken bakte, de muziek luid mocht en je pas heel laat naar bed hoefde. Deze meisjes hadden dit allemaal ook, maar dan nog beter. Hun oppas was namelijk Kristel!

7. Josje als schooljuf

Wat zou je kiezen? De mama’s en papa’s allemaal weer naar school toe of Josje als schooljuf voor een dag? Die keuze wordt gelijk minder moeilijk als je erachter komt dat Josje ook ijsjes en verse wafel meeneemt!

8. Na sluitingstijd in de supermarkt blijven met Karen

Na sluitingstijd in de supermarkt blijven en snoepen van al het lekkers dat daar te krijgen is. Het is de droom van ieder kind (en eigenlijk ook van elke volwassene), maar Karen heeft het samen met dit meisje echt mogen meemaken! En het was nog leuker dan verwacht!

10. Dieren verzorgen in de zoo met Kristel

Kinderen houden vaak van K3, maar ook van dieren! Toen dit meisje werd verrast door Kristel om dieren te voeren in de dierentuin kon haar dag natuurlijk niet meer stuk! Samen met Kristel liep ze tussen de pinguins, giraffen en andere wilde dieren. En Kristel vond het minstens zo leuk als zij!

11. Samen met Josje als stewardess mee naar Mallorca

Wie had ooit gedacht dat K3 Kan Het voor een wens van een kind naar Mallorca zou reizen? Dit meisje was samen met Josje stewardess op een internetationale vlucht naar het Spaanse eiland. Ze hebben de crew zo goed geholpen, dat ze daarna nog lekker de tijd hadden om van het Spaanse zonnetje te genieten.

12. Shoppen met Karen

Shoppen om de Antwerpse Meir, samen met Karen, die een K3 Creditcard mee had zonder limiet. Bijgestaan door een styliste shopten deze twee meiden samen met Karen als assistent een perfecte outfit bijeen.

13. Samen met Kristel meevliegen met een privéjet

Dit meisje had nog nooit gevlogen en wilde dat zo graag een keertje doen. K3 haalt natuurlijk alles uit de kast om zo’n vlucht extra speciaal te maken. Daarom gingen ze niet zomaar mee met een vliegtuig, ze namen een privéjet en genoten van alle luxe die ze aangeboden kregen.

14. Rolstoeldansen met Josje

Ook de kindjes die in een rolstoel zitten willen graag kunnen meedansen op K3 liedjes. Daarom kwam Josje naar deze vriendinnengroep, waarvan één meisje permanent in een rolstoel zit. Samen repeteerden ze voor een dansoptreden in rolstoelen, voor de hele school. En het zag er spetterend uit!

15. Naar de kermis met Karen

Als er een K3’tje is waarmee je eindeloos plezier kan maken, dan is het wel Karen. En wat is er dan leuker dan met Karen naar de kermis? Genieten van een suikerspin en helemaal losgaan in alle attracties. Het kleine meisje waarmee Karen op de kermis was durfde niet in de botsauto’s, maar dat hield Karen natuurlijk niet tegen!

Hoe leuk zou het zijn als Karen, Kristel en Josje gewoon verder zouden gaan met het vervullen van kinderwensen? Natuurlijk onder een andere naam en natuurlijk niet met het budget van Studio 100, maar drie vrouwen die zo goed met kinderen kunnen omgaan, die vind je natuurlijk niet overal! Karen, Josje en Kristel… Die kunnen het!

Gesponsorde artikelen