Left Right
scrollTop top

De 15 vrienden die elke man moet hebben


De 15 vrienden die elke man moet hebben

Wat zou je leven er toch kleurloos uitzien zonder vrienden. Geen schitterende avonturen, legendarische nachten of chille zondagavonden. Nee, zonder hen sta je er helemaal alleen voor. Ook als je om 4 uur ’s nachts een platte autobatterij hebt … Iedere man verdient een goed stel vrienden. Deze dudes vormen alvast een dreamteam! 

1. De rots in de branding

Hij heeft zijn zaakjes netjes op orde, werkt in een groot bedrijf en kent heel veel mensen. Als je iets nodig hebt, bel je hem. Vraag je hem om een leuk restaurant, toont hij je de hipste plek in de stad.

2. De aanhankelijke

Hij heeft jou nodig. Elke dag. Op ieder uur van de dag. Ook ’s nachts. Hij vraagt je hulp als hij in de problemen zit en denkt niet na. Dankzij hem beleef je wel de meest legendarische avonturen. 

3. De grappenmaker

Moeilijk te verklaren, maar … alles wat hij zegt, maakt je aan het lachen. Hij zorgt steeds voor de sfeer en overbrugt moeiteloos de stille momenten. Zijn humor maakt hem dan ook bijzonder populair, waardoor hij steeds als eerste wordt uitgenodigd voor feestjes.

4. De player

www.taringa.net
Hoe opdringerig of glad hij ook mag zijn, het lukt hem gewoon ALTIJD. Als je met hem op pad bent, telt er maar één ding: meisjes. Zodra hij een prooi gezien heeft, laat hij je staan. Maar ach, hij is een toffe kerel. Je zou immers niet zonder zijn zotte verhalen en dito filmpjes kunnen ;-).

5. De zelfzekere

Hij doet uit de hoogte en weet alles beter. Maar zijn zelfzekerheid straalt iets uit, waardoor heel wat vrienden hem toch accepteren. Af en toe heb je er genoeg van, maar na een tijdje mis je zijn heerlijke uithalen. Hij is tenminste rechtuit. 

6. De creeper

giphy.com
Hij wil altijd in je buurt zijn. Letterlijk dan, want hij kiest ervoor om ALTIJD naast jou te zitten. Stilaan begin je te denken dat hij stiekem verliefd is op jou. Die laatste fotocollage was misschien de druppel … Maar ach. Zolang hij BOB speelt, hoor ik je niet klagen.

7. De wing man

www.thedatereport.com
Zeker niet dezelfde als de playboy. De wing man is veel subtieler en plezanter. Met hem kan je gerust de hele avond met z’n tweetjes uitgaan. Al is de kans groot dat het uit de hand loopt. Het liefst van al trek je met hem naar het buitenland. God weet waarom ;-).

8. De tank

Je moet verhuizen, maar die zetel weegt te veel? No worries, bel je 210 centimeter lange en 120 kilo zware vriend op en het is zo gefixt. Ook handig bij caféruzies.

9. Het biervat

Zuipt als niemand anders en kan er nog tegen ook. Leuk om bij andere maten op café mee uit te pakken. En handig wanneer je geen aftrekker hebt, want hij opent bierflesjes met de blote hand, de tanden of zelfs met zijn neusgaten.

10. The Sky Is The Limit-vriend 

Iedereen wil wel een rijke vriend. En dan nog liefst het type met een beperkte hersenactiviteit die zijn rijkdom graag met iedereen deelt. Terwijl hij met zijn nieuwe Porsche (cadeautje van papa) bezig is, kan jij alvast wat Dompi’s (lees: champagne) bestellen. PAW PAW PAW

11. De mentor

Hij staat je altijd bij met zijn wijze raad. Zijn onuitputtelijke kennis over vrouwen en business hebben je nog geen windeieren gelegd. Soms kan hij wel een tikkeltje zagen over vroeger. En eerlijk, misschien zijn z’n verhalen soms wel wat overdreven. Maar toch ben je fier dat zo’n ervaren knar nog steeds met je wil optrekken. 

12. De vrouw

Niet veel mannen zullen het toegeven. Maar een vrouw als vriend heeft veel voordelen. Want wie geeft je oprecht en correct kledingadvies? En wie helpt je bij liefdesperikelen? Veel vrouwen zijn jaloers op mannen met een beste vriendin!

13. De teammate

Geen opdracht, job of wedstrijd is jullie te moeilijk. Samen gaan jullie ervoor! Zij aan zij, schouder aan schouder en als het moet kop voor kop. Het woord ‘verliezen’ kennen jullie niet. Onafscheidelijk hebben jullie al de grootste succes behaald.

14. De collega

Werken: het is soms een hel. Elke dag naar dezelfde plek, met dezelfde mensen en dezelfde gesprekken. Toch slaagt één iemand er in om de werkdag wat op te vrolijken. De collega. Met hem kan je lachen en roddelen over de anderen. Dat maakt de dag meteen een pak dragelijker

15. De fixer

Haldis 5 pintjes, of wat dacht je? Iedereen wil toch een Haldis. Liefst zo eentje die de hele dag voor zijn computer kampeert om voor de hele bende tickets voor Tomorrowland te scoren, en die – eenmaal daar aanwezig – voor iedereen gaat aanschuiven om drank te bestellen.

Jouw Champions League-selectie is klaar om nog veel ‘bromance’ momenten mee te maken! Enjoy. 


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810