De 5 meest choquerende momenten uit de How To Get Away With Murder-finale

’t Tweede seizoen van How To Get Away With Murder zit erop, en man, wat was dat met die finale? Wij zijn er nog altijd niet goed van. Dit zijn de vijf momenten waarop onze mond opengevallen is. O ja, moeten we het echt zeggen? Allez dan: spoiler alert!

1. Michaela en Asher? Opnieuw??

Hadden jullie dit zien aankomen, een tweede ronde voor Michaela en Asher? Wij betwijfelen wel of er ooit een derde ronde komt, gezien haar “We’re not these people”.

2. Oliver verwijdert de mail van Stanford

WAAROM? Oliver verwijdert de e-mail waarin Stanford University aan Connor zegt dat hij mag komen, en belt de unief zelfs op om in naam van Connor te zeggen dat de transfer niet doorgaat …

3. Caleb is dood …

Denken we … We zien hem bewusteloos in een bloederig bad nadat Annalise de politie verteld heeft dat ze denkt dat hij de seriemoordenaar is. Wat het zelfmoord of moord? Of is hij niet eens dood?

4. … en Wes’ ‘vader’ wordt doodgeschoten?

“I think I am your son.” Die woorden had Wes nét uitgesproken tegen Wallace Mahoney toen die van aan de overkant van ’t straat door ’t hoofd geschoten werd.

5. Frank vertrekt??!!

Aan ’t einde van de finale lijkt ’t alsof Frank zijn boeltje gepakt heeft en vertrekt. Eerder in de aflevering ontdekken we dat Frank zich verantwoordelijk voelt voor Annalises doodgeboren kind en ook ’t feit dat ze weet dat hij Lila gedood heeft, weegt zwaar op hem.

Hoelang moeten we nog wachten op seizoen 3?

Bron: People
Meer
Lees meer...