De 60.000 tickets voor Ed Sheeran waren binnen het uur de deur uit, maar er is een wachtlijst voor extra concert

De 60.000 tickets voor Ed Sheeran waren binnen het uur de deur uit, maar er is een wachtlijst voor extra concert

Ed Sheeran maakt de hele wereld gek. Deze morgen startte de ticketverkoop voor zijn nieuwe tour door Europa volgend jaar en bijna alles is compleet uitverkocht. De 60.000 tickets voor zijn concert op de weide van Werchter waren op minder dan een uur de deur uit.

Concertorganisator Live Nation wist dat het zich aan een stormloop kon verwachten. Het concert van Ed Sheeran afgelopen april was uitverkocht op amper 2 minuten. Zijn populariteit is ongekend.

Om 11.00 uur deze morgen ging de ticketverkoop van start. Iedereen belandde in een virtuele wachtrij en kon alleen maar hopen en bidden dat ze tickets konden bemachtigen.

Amper een uur nadat de verkoop startte, liet Live Nation weten dat het Belgische concert uitverkocht is. Op minder dan een uur heeft Ed 60.000 Belgische fans gelukkig gemaakt. Maar velen blijven achter met lege handen en dat is in andere landen niet anders.

Extra concerten

Daar worden nu met mondjesmaat extra concerten toegevoegd aan de tour. Zo gaat er in het legendarische Wembleystadion een extra concert door en ook in de Amsterdam Arena komt Ed Sheeran nu twee dagen optreden in plaats van een.

Mocht jij dus geen tickets bemachtigd hebben, ga dan eens kijken of er nog tickets zijn voor een van zijn concerten over de grenzen. Of schrijf je in op de wachtlijst die geopend is. Tussen zijn concert in het festivalpark van Werchter en zijn volgende optreden in Parijs zitten 5 dagen, dus er is zeker nog ruimte voor een extra optreden.

Gesponsorde artikelen