De 9 slechtste manieren waarop Game of Thrones kan eindigen

De 9 slechtste manieren waarop Game of Thrones kan eindigen

We durven het bijna niet zeggen, maar nog dertien afleveringen en één van de populairste reeksen van het moment is afgelopen. Daarom geven we nu al enkele scenario’s mee waarop Game of Thrones zou kunnen eindigen, al hopen we toch dat de makers origineler uit de hoek komen.

1. Het vertellerseinde

Het laatste beeld dat we krijgen in de laatste aflevering is Sir Davos die een boek uitleest, en achteraf opbergt. Daarna gaat het beeld op zwart. Ook in Lord of the Rings wordt alles geschreven tijdens de films, alleen zien we daar Bilbo Baggins aan het begin zijn boek schrijven.

Giphy

2. White Walkers blijken niet het echte gevaar te zijn

In de laatste aflervering werken Jon Snow en Daenerys samen om de White Walkers te verslaan. Dat lukt redelijk snel. Waarna ze feest vieren, daar duiken dan ineens de Sand Snakes, de bastaardkinderen van Oberyn Martell, op om iedereen te vermoorden en nemen de Iron Throne in.Terwijl ze onderling ruzie maken over de troon gaat het beeld op zwart.

Giphy

3. Jon Snow wordt een moderne houthakker

Het is winter. Jon Snow vertrekt, alleen, met een schip. Hij vaart in een storm, Het lijkt alsof zijn schip zinkt. Plots zien we de Amerikaanse staat Oregon, waar Jon Snow als een moderne houthakker werkt.

Giphy

4. Er is niets gebeurd

Bran gaat met zijn Raven-krachten naar het verleden en waarschuwt zijn vader om niet met Robert mee te gaan. Hij luistert, waardoor alles wat er in de volgende seizoenen gebeurde, niet plaatsvindt.

Giphy

5. Het was allemaal een computersimulatie in Star Trek

Tyrion: Computer stop programma.

Tyrion verdwijnt langs een deur in een gang van een Starfleet ship.

Giphy

6. Hipsters spelen een bordspel

Op het einde van de laatste aflevering wordt de intro achterwaarts afgespeeld waarna de kaart uitzoomt en op een grote tafel ligt. Rond de tafel zien we onze favoriete personages in hipsteroutfit. Ze spelen een bordspel in de stijl van Dungeons and Dragons.

Giphy

7. Het einde van Monty Python and the Holy Grail

Iedereen staat klaar voor het grote epische eindgevecht. Dan komt er plotseling een politiewagen aangevlamd om Jon Snow op te pakken … omdat hij zijn Night Watch-eed verbrak.

Giphy

8. En ze leefden nog lang en gelukkig

Jon, Cersei en Daenerys komen samen met hun legers aan de Trident en plots komt Bran aangevlogen op een Three Eyed Raven of zoiets. Hij vertelt over het echte probleem: de White Walkers. Daenerys gebruikt haar draken om de White Walkers te verbranden, en ze leefden nog lang en gelukkig.

Giphy

9. Littlefinger op de Iron Throne

Littlefinger heeft iedereen overwonnen en zet zich op de Iron Throne. Hij zegt: “Hier kan ik aan wennen”. En het beeld gaat op zwart.

Giphy

Hopelijk is het geen van deze theorieën, want dat zou SHAME zijn.

Giphy

Gesponsorde artikelen