‘De Allerslimste Mens ter Wereld’: Dit jurylid doet vanavond voor het eerst zijn intrede

De grote finaleweken van De Allerslimste Mens ter Wereld staan voor de deur. De tien beste kandidaten van het voorbije seizoen zullen daarin opnieuw te zien zijn en zullen een laatste gooi doen naar de grote titel. Deze week zien we al zes kandidaten terugkeren, waarvan drie vanavond. Ook in de jury is er een opvallende naam te zien. Acteur Koen De Bouw doet namelijk voor het eerst zijn intrede naast vaste waarde Philippe Geubels.

Volgende week donderdag is het tijd voor de grote finale van De Allerslimste Mens ter Wereld. Daarin zullen de beste drie kandidaten het tegen elkaar opnemen voor de grote titel van Allerslimste Mens. Maar tot die tijd zullen nog tien kandidaten strijden om een plekje in die finale. Naast alle terugkerende gezichten zullen de kijkers toch ook één nieuw gezicht te zien krijgen.

Koen De Bouw

Vorige week werd al bekendgemaakt dat acteur Koen De Bouw voor het eerst in de geschiedenis van het programma te zien zal zijn in de jury. Dat zal hij vanavond doen naast vaste waarde Philippe Geubels. De Bouw is vooral bekend door zijn rollen in verschillende Vlaamse films en series, waaronder Loft en De Premier van Erik Van Looy.

Naast De Bouw zijn vanavond ook de eerste drie kandidaten uit de finaleweek te zien. Het gaat om journalist Riadh Bahri, seksuologe Lotte Vanwezemael en presentator Kobe Ilsen. Zij zullen wel alle afleveringen moeten overleven om tot in de grote finale naast Bart Cannaerts te geraken.

Will Smith

In een preview van vanavond is alvast te zien dat Erik blij is met de intrede van goede vriend Koen De Bouw. Maar of dat van lange duur is, dat valt nog af te wachten. Erik krijgt namelijk te maken met een Will Smith-achtig moment. Wanneer hij begint over Koens vrouw, quote De Bouw namelijk de iconische zin “Keep my wife’s name out of your fucking mouth”.

Dat is wat Will Smith zei net voor hij tijdens de Oscars komiek Chris Rock een slag in het gezicht gaf. En dat lijkt ook vanavond te gebeuren, al weet De Bouw zich op het einde toch nog net in te houden.

Bekijk de preview hier:

De Allerslimste Mens ter Wereld, van maandag t.e.m. donderdag om 21.00 op Play4

Meer
Lees meer...