De Antwerpse Clara heeft een ambitieus plan voor haar eindwerk: Beyoncé ontmoeten

De Antwerpse Clara heeft een ambitieus plan voor haar eindwerk: Beyoncé ontmoeten

Sommige studenten gaan echt tot het uiterste om een uniek eindwerk te maken. Clara De Decker is zo’n geval, want zij reist in november naar de VS waar ze gaat proberen om Beyoncé te ontmoeten. Queen B is een enorme bron voor inspiratie voor haar, maar is alles wat ze zegt wel waar? De enige manier om dat te weten komen is door het haar zelf te gaan vragen. En dat is exact wat Clara gaat doen.

I don’t want some pretty face to tell me pretty lies. All I want, is someone to believe. Can I believe you? Let’s find out“, zegt Clara De Decker in een perfect nagebootste clip van Beyoncés hit My Park. In datzelfde nummer zingt Beyoncé onder andere: “With my persuasion, we can build a nation.” De vraag is of daar meer achter zit dan alleen maar mooie woorden. En dat is exact de reden waarom Clara in november naar de VS trekt. Voor haar eindwerk, maar ook voor zichzelf, gaat ze namelijk proberen om Beyoncé zelf te vragen of ze haar kan geloven.

De inspiratie voor haar indrukwekkende plan haalde ze bij niemand minder dan Queen B zelf. “Klopt het dat ik alles kan bereiken wat ik maar wil?” is dan ook de toepasselijke titel van haar eindwerk. Haar afstudeerproject aka avontuur voor het Antwerpse Conservatorium zal ze in de vorm gieten van de day-to-day documentaire Blame Beyoncé.

“Follow if you believe”

Op de website van Blame Beyoncé kan je meer te weten komen over zowel Clara als de details van haar project. Aan nieuwszender ATV vertelde ze ook dat ze “in Amerika naar de plaatsen gaat waar Beyoncé is opgegroeid.”

Gelukkig moeten we niet wachten tot dat eindwerk klaar is om haar avonturen te kunnen volgen. Ze heeft ook nu al speciale filmpjes online gezwierd op Facebook en Instagram waarbij staat te lezen: “One month, one goal, one chance“.

De grote vraag is dan ook of Clara er effectief in zal slagen om haar idool in levende lijve te spreken. In afwachting daarvan heeft Clara alvast een boodschap voor alle geïnteresseerden: “Share if you care, like if you love, follow if you believe”. Je weet dus wat je te doen staat ;-).

Op Instagram houdt Clara iedereen op de hoogte van de recentste ‘stappen’ die ze gezet heeft:

Gesponsorde artikelen