‘De Bachelorette’: zo begint de zoektocht van Elke Clijsters naar een nieuwe liefde

Elke Clijsters begint vanavond aan haar datingavontuur. De voormalige tennisster maakt tijdens de eerste aflevering van De Bachelorette kennis met de vijftien mannen die strijden voor haar hart. En dat zorgt meteen al voor traantjes.

De 35-jarige Elke Clijsters is na een woelig liefdesparcours op zoek naar een nieuwe grote liefde. De mama van twee kindjes – Cruz (10) en Cleo (9) – weet precies wat ze zoekt. Tijdens het programma De Bachelorette zal ze bijgestaan worden door presentator Dominique Van Malder (Albatros).

Roosceremonie

Maar liefst vijftien mannen zullen tijdens het programma Elke Clijsters proberen te overtuigen dat zij degene zijn die haar gelukkig kunnen maken. Aan het einde van iedere aflevering is er een roosceremonie. Daar zal Elke telkens één of meerdere mannen naar huis sturen waarmee ze de minste connectie voelt. Wie geen roos krijgt, moet de villa verlaten.

Tijdens de eerste aflevering stellen alle kandidaten zich aan haar voor. Mike weet daarbij meteen indruk te maken met een heel speciaal cadeautje dat Elke aan haar overleden vader Lei doet denken.

“Dat doet me denken aan papa”

De Bachelorette start op donderdag 18 februari om 20.30 uur op Play4 en GoPlay.be.

Meer
Lees meer...