De balzakrugzak en de vaginajurk: zou jij één van deze twee dragen?

De balzakrugzak en de vaginajurk: zou jij één van deze twee dragen?

Een rugzak in de vorm van een balzak en een jurk die een motief van vagina’s lijkt te hebben. Het zal misschien met Halloween te maken hebben, maar beide items gaan viraal op het internet. En wat erger is, je kan ze allebei voor veel geld gewoon kopen.

Het begon ongeveer een jaar geleden toen deze foto van een man met een erg bizarre rugzak viraal ging

Instagram @thebeautywolf

Verrassend genoeg waren veel reacties positief, en heel wat mensen vroegen waar ze zich zo’n ‘zak’ konden aanschaffen. De eigenaar werd door sommige mensen persoonlijk gecontacteerd en hij bleek de rugzak zelf te hebben gemaakt. Nu lanceert hij een crowdfundingcampagne om de rugzakken te verkopen. Hij noemt hem de ‘Scrote ‘n’ Tote’.

Indiegogo

Geweigerd

Daniel Bitton hoopt genoeg geld in te zamelen via Indiegogo, maar voorlopig ziet het er niet goed uit. Op het ogenblik van schrijven had hij nog maar 251 van de nodige 33.000 dollar verzameld. Hij wou overigens de bekendere site Kickstarter gebruiken, maar die hebben zijn project zonder uitleg geweigerd. Wie een bijdrage levert, kan een rugzak tegen korting aankopen. Dan betaal je wel nog 69 dollar voor dat spuuglelijke ding, terwijl hij aan de volle prijs 120 dollar zal kosten.

Indiegogo

Voor de film

Er hangt ook een verhaal aan deze rugzak. Tien jaar geleden was Bitton nog een filmproducent en hij had om welke reden dan ook een levensechte balzak als rugzak nodig. Gelukkig kende hij iemand die dat voor hem kon fiksen met topmateriaal, zodat hij net echt leek. De originele rugzak kostte 2.000 dollar en woog zo’n 7 kilo. Intussen studeert Bitton rechten, dus toen de vraag naar de rugzak toenam, zag hij er het ideale middel in om zijn studies te financieren.

Als de rugzak een succes wordt, dan denkt hij aan een speciale lijn voor vrouwen: de VagBag of de Cliturese. Buzzfeed heeft een Scrote ‘n’ Tote op de redactie hangen en maakte deze detailbeelden.
Buzzfeed

Vrouwen kunnen afwachting van die VagBag al genieten van deze vaginajurk

Myer

Een post op Facebook ging viraal, nadat een vrouw deze jurk aan haar echtgenoot had laten zien. Die legde meteen de link met vagina’s. Ook deze jurk kost verrassend veel geld, want je betaalt er liefst 219 dollar voor. Let ook op het motief rond de nek, want dat heeft helemaal iets weg van een vagina.

(Bronnen: Buzzfeed/Mashable)

Gesponsorde artikelen