De ‘Blind Betrouwd’-trend die vele vrouwen verdeelt: trouwen op sneakers. Maar daar trekt deze designer zich niets van aan!

De ‘Blind Betrouwd’-trend die vele vrouwen verdeelt: trouwen op sneakers. Maar daar trekt deze designer zich niets van aan!

Ondertussen heeft de wereld kennisgemaakt met ‘trouwen op sneakers’. Niet iedereen is er fan van, maar we begrijpen zeker de trend: comfort en glitter, wat wil een bruid nog meer? Nu heeft een designer samengewerkt met het schoenenmerk ‘Keds’ om perfecte sneakers te maken voor bruidjes. Zelfs vrouwen die tegen trouwen op sneakers zijn, twijfelen door deze collectie. 

Elk bruidje wil zich goed voelen op haar grote dag. Daarom besluiten sommige vrouwen om die hakken thuis te laten en te trouwen op sneakers. Naast sneakers ‘pimpen’ met parels, glitters en zelfs je trouwdatum, kan je nu ook weddingsneakers kopen. Het schoenenmerk Keds heeft samengewerkt met Kate Spade, een modeontwerpster, om een sneakercollectie uit te brengen voor toekomstige bruidjes.

Trouwsneakers

De trouwcollectie van Keds en Kate Spade telt liefst 30 soorten sneakers die heel eigen zijn aan bruidjes en mooi staan onder een bruidsjurk. Denk maar aan witte of ivoren schoenen met glitters, parels, satijn en steentjes.

De sneakers zijn ideaal voor bruidjes en bruidsmeisjes die comfort op de eerste plaats zetten, maar toch een speciaal schoentje willen dragen. “Er is geen betere manier om door het gangpad te lopen dan met deze elegante sneakers”, klinkt het op de website van Keds. En ergens moeten we ze toch gelijk geven want uiteindelijk heb je geen pijnlijke voeten, kan je dansen zoveel je wil en is het mooi ook nog. Opeens worden zo’n sneakers toch interessanter …

Wat kan je onder je jurk dragen?

Simpel maar toch speciaal

Keds

Of met dat beetje extra

Liever met een glans?

En glitterschoenen zijn ook altijd de moeite!

Prachtig <3

Misschien toch een kans geven?

Gesponsorde artikelen